Soutěž o vstupy na Breaksome a Elektru

Soutěž o vstupy na Breaksome a Elektru

09. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máme pro vás další soutěže o spousty volných vstupů do Roxy. Tento víkend nás čekají párty Breaksome a Elektra, ke kterým Vám v tomto článku nabízíme ucelené informace. Soutěže naleznete v příslušné sekci.
Breaksome
Už tento pátek se do Roxy vrátí mocné breaky. Po 10ti měsíční odmlce se klub opět rozlomí pod vahou aktuálního breakbeatového soundu a hned tím prvním zahraničním hostem nové éry Breaksome nebude nikdo jiný než polovina projektu The Freestylers z Anglie – Matt Cantor. Freestylers mají na svědomí přes 500.000 prodaných nahrávek, několik alb, nespočet remixů a do pamětí fanoušků se zarývají také díky nezapomenutelným živým vystoupením. Matt ssebou přiveze zvuk svým peckám vlastní – kombinaci elektra, bigbeatu, rovných beatů, hiphopu a drumnbassu. Nebude chybět resident Kaplick, dalšími djs večera budou Heytos a Meehay. Samozřejmostí jsou stylový videoart a dekorace, předprodej lístků probíhá v síti ticketstream, další info a soutěž o volné vstupy najdete na www.breakbeat.cz. King of Freestylers na Breaksome!


Elektra
Po „premiéře“ v prosinci, kdy se na Elektře představil nový rezident - dj Airto, v sobotu proběhne konečně i vydání této rezidentní Roxy noci se zahraničním hostem. Jonty Skrufff hraje rocking electro-disco-tech a své desky roztáčí nejen ve Velké Británii, ale často vystupuje také mimo Ostrovy. Mezi nejvýznamnější zahraniční vystoupení patří jeho dvě rezidentní party v Brazílii, kde hraje 3x ročně v jednom z největších klubů v Sao Paulu a v klubu Dama de Ferro v Riu. Jonty Skrufff je také majitelem světoznámé tiskové agentury Skrufff.com a e-zinu Skrufff-E a každý týden zásobuje desítky tanečních webů, časopisů a dalších médií zajímavými články, informacemi, rozhovory atd. Jeho e-zine také odebírají tisíce čtenářů, DJů, producentů, hudebníků a jiných profesionálů na celém světě. Nelze opomenout ani jednu z nejžádanějších shows na rádiu Ministry of Sound, kde Jonty baví čím dál více fanoušků svými rocking electro-disco-tech sety. Oba rezidenti Elektry – Orbith a Airto hosta podpoří svými sety, každý ve svém originálním stylu. Akce začíná ve 22:00, lístky seženete v síti Ticketstream, více informaci naleznete na www.roxy.cz. Jonty Skrufff už tuto sobotu v Roxy!

Soutěžit o volné vstupy můžete zde



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika