Na Zimní Studnice Fest se můžete těšit i letos

Na Zimní Studnice Fest se můžete těšit i letos

04. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už to tak bývá, každá povedená akce si žádá své opakování. V případě Studnice Festu, tedy jeho zimní varianty, to platí už trojnásobně. I tento rok se v polovině února Pardubice dočkají 4. ročníku žánrově rozmanité akce nazvané Zimní Studnice Fest.
Jedním z hlavních záměrů zimní Studnice jsou spokojení návštěvníci, a tak pořadatelé vyslechli nadšené ohlasy z roku předminulého a minulého a opět umožní všem návštěvníkům zapařit si na výborné Tleskače, kteří jsou právě jednou z ikon Studnice Festu a druhou avizovanou hvězdou je kapela, která má za sebou úspěšný rok, v němž vydala novou desku Private Madness, Public Danger. Ano, nejedná se o nikoho jiného než o partičku Skyline, která se i tento rok postará o nezapomenutelný vrchol festivalu. Další skvělou kapelou jsou pražští Airfare, kteří momentálně pracují na nové desce a publikum na Studnici bude jedno z prvních, které uslyší nové songy z tohoto alba.

skyline

Celou akci zahájí kapela, která si na Studnici odehraje svou premiéru, a to funk-rock'n'rollová parta z Pardubic s názvem Matthew's Workshop. Ti, kteří na festivalu ale rozhodně nebudou poprvé, jsou broumovští Imodium, tedy kapela, která patří mezi nejčastější účastníky festivalu. Synonymem pro Studnice Fest se pomalu ale jistě stává také pardubická punková kapela Dukla Vozovna, která každý rok dokáže pořádně rozžhavit a ani letos tomu nebude jinak. Stejnou stálicí je pak i znojemský král pornofolku Záviš, jehož vystoupení bude jako vždy zajímavou tečkou za celým večerem.

Tradicí už se také stává každoroční prodej triček s logem Studnice Festu a i většina kapel nabídne možnost zakoupit si jejich CD, placky či jiné suvenýry. Pokud se návštěvníci nebudou bavit zrovna pod pódiem, můžou si zahrát stolní fotbálek popřípadě shlédnout videa a reportáže z minulých ročníků studnického festivalu.

Stejně jako v předchozích letech i tento rok si mohou návštěvníci do čtvrtka 10. 2. 2010, 18hod. zakoupit vstupenky v předprodeji sítě Ticketportal za 270 Kč, tedy stejnou cenu, jako minulý rok. Kdo předprodej nestihnete, může si svou vstupenku koupit za 290 Kč přímo na akci v ABC klubu, jehož brány se otevírají úderem 16. hodiny.

Podrobnější informace o festivalu jsou k dispozici na internetových stránkách http://zimni.studnicefest.cz.

Dodal: Pavel Kosina, Studnicefest.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZIMNÍ STUDNICE

Sobota 12. 2. 2011
Vstup: 270/290
Vystupují:
Tleskač, Skyline, Airfare, Dukla vozovna, Imodium, Záviš, Matthews workshop
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika