Klub Kostel mění své jméno

Klub Kostel mění své jméno

09. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bývalý kostel sv. Michaela Archanděla na Starém Městě Pražském, nynější klub Kostel, mění své jméno na Venue .

Po více jak půlročním působení na pražské hudební scéně se jménem Kostel, jenž hostil akce nejrůznějšího druhu od klubových akcí s účastí nad 2500 lidí po soukromé večírky, přehlídky a konference, jsme se rozhodli pro změnu jména. Nové jméno tak reaguje jak na přání zástupců církve, tak i na strategii budoucích plánů samotného místa, kdy není nutné využívání církevních názvů a symbolů pro propagaci klubu.

S novým názvem vstupuje klub i do nové éry hudební zábavy. Kromě vylepšení svých prostor pro příjemnější atmosféru a pohodlí svých návštěvníků plánujeme rozšíření využití prostor otevřením v denních a večerních hodinách.

Vzhledem ke své jedinečné velikosti (5 pater), výhodné poloze (samotné centrum Prahy, 2 minuty od Staroměstského náměstí), neobyčejnému charakteru (budova bývalého kostela, každé z pater vlastní styl – střešní patro, patro modrých oken, VIP balkon, hlavní sál, koktejlové přízemí), multikulturnímu zázemí (místo pro soukromé večírky, koncerty, klubové akce, konference, firemní večírky, bankety, svatby atd.), se z klubu stává místo, které nelze jednodušeji vyjádřit než jako „VENEU“ [ veňju].

www.venueclub.cz

 



Dodal: Helena Škývarová, Venue Club
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika