Tip na techno singly a kompilace na leden

Tip na techno singly a kompilace na leden

10. 02. 2011  |  Autor: stolda  |  Komentáře (2)
Hned z počátku roku se producenti taneční muziky vcelku činili. Respektive se činili v průběhu loňského roku a na letošní leden si naplánovali vydat některé ze svých prací ve studiu. Tommy Four Seven vypustil do světa dvě ukázky ze svého nového alba, stejně tak i Marco Carola a Alan Fitzpatrick se dočkali několika remixů ke svému loňskému albu. BPitch Control oslavuje 12 let svého působení kompilací Werkschau.

Tommy Four Seven CLR - Armed 3 / Ratu t47

Dvě novinky z chystaného debutového alba „Primate“ (předběžný termín vydání celého alba byl stanoven na 28. března 2011) nechal ochutnat všem svým fanouškům rodilý Brit žijící v Berlíně - Tommy Four Seven. Kromě temného pojetí současného industriálního techna s charakteristickým spektrem zvuků bude možné na albu nalézt i pro Tommyho nezvyklé vokální tracky, pro které si pozval zpěvačku Emu Jolly.

http://soundcloud.com/tommyfourseven/armed-3


Alan Fitzpatrick - Shadows in the dark Remixes fitzpatrick

 Půl roku po vydání svého druhého alba u labelu Drumcode se Alan Fitzpatrick dočkal tří povedených remixů svých tří tracků. „A small decline“ přepracovaný Markem Broomem, „Paranoize“ remixovaný Adamem Beyerem a Jesperem Dahlbeckem a track „Gridlock“ upravený Gary Beckem dostaly svou novou svěží podobu doplněnou o originální atmosféru, neotřelé zvuky syntetizátoru nebo intenzivní vrstvení beatu.


Various Artists - Werkschau EP werkschau

Kompilace se  nedívá jen na to co bylo, ale obsahuje i doposud nevydané skladby od tehdejších B Pitch-umělců. Werkschau vyšlo 28. ledna jako CD a digitálně. Celý článek o kompilaci berlínského labelu B Pitch Control včetně celého tracklistu najdete zde

 


Marco Carola - Groove Catcher EP carola

Další předkrm z nadcházejícího alba (Play it Loud!, termín vydání 7. února 2011) se na trhu oběvil tentokrát z kuchyně labelu Minus a konkrétně neapolského šéfkuchaře Marca Caroly. Z poněkud jiného soudku, než kolega Tommy Four Seven zadělal na těsto italský veterán. Nijak se však neodlišuje od svého stylu poslední doby. Groovy, funky tech-house, což už vychází ze samotného názvu tracků, s tradiční hutnou basovou linkou, je charakteristickým silným doprovodem perkusí. Dvěma povedenými remixy okořenil desku Martin Buttrich, další silné jméno v současném tech-housovém světě.


Další zajímavé releasy:

Beijing – Tom Hades – Rusted Records (Original mix + Audio Injection remix)

The Advent and Industrialyzer - Red House (Red House + Jack of Hearts)

The Advent and Industrialyzer - Abstrakt EP (Joker + Abstrakt)

Laurent Garnier - Tronic (Christian Smith & Wehbba Remixes)


Audio Injection - Sleaze Records  (Original mix + Head version by Per Grindvik + Perc remix + Cant believe original mix + Cant believe Hans Bouffmyhre remix)
 

 

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Mickey
15. 02. 2011 | 08:24:03
+0 | -0
jste první server který občas něco přidá i z kvalitní nepovrchní hudbou, jen tak dál tímto směrem, za pár let to bude mít smysl :) thx
Pitris
13. 02. 2011 | 06:15:18
+0 | -0
http://www.youtube.com/watch?v=3ihWFbyfDSM&feature=fvst
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika