MainframeCZ už dnes v Matrixu

MainframeCZ už dnes v Matrixu

10. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes proběhne v Matrixu druhé pokračování noci MainframeCZ. Hlavním hostem bude britský Shimon, který stojí za hudebním vydavatelstvím AudioPorn Records a spolupracuje s řadou významných interpretů (Andy C, Ant Miles…). Je autorem hitů jako např. „Body Rock“,“Titan“ a daří se mu také v oblasti remixů. Energický set Shimona doplní svým  hlasem novozélandská MC Tali přezdívaná „The First Lady of the Mic“ (První dáma za mikrofonem).
Po úspěchu z lednového dílu MainframeCZ opět vystoupí rakouský DisasZt a MC Youthstar (Dirtyphonics), chybět nebudou zástupci českého drum and bassové scény v čele s DJkou Katchou, která připravuje projekt MainframeCZ. „Na akci chci zvát zajímavá zahraniční jména, která se bohužel neobjevují na plakátech českých party tak často a lidé je nemají šanci slyšet. Právě na MainframeCZ mohou fanoušci d’n’b po dlouhé době zažít vystoupení výborného britského Dje a producenta Shimona. V podání Dje DisasZta se mohou těšit na djskou show ze tří gramců, kterou doplní vokalista skupiny Dirtyphonics – MC Youthstar,“ prozrazuje zajímavosti z příprav akce Djka Katcha. Českou část programu doplní ještě Dj Sayko a P.no.

mc tali

Přinášíme také podrobný časový program akce:
21:00 P.no
22:30 Sayko
00:00 DISASZT & Youthstar
01:30 Shimon & Mc Tali
03:00 Katcha & Katrin Mc

Pokud potvrdíte svou účast na akci na stránkách akce na Facebooku, zajistíte si levnější vstupné ve výši 200 korun po celou noc.

MainframeCZ je nová klubová drum and bassová noc, kterou pořádá pravidelně v Praze DJka Katcha. Akci připravuje za podpory DJe a producenta DisasZta, který stojí za stejnojmennou akcí v Rakousku. Na MainframeCZ vystupují významná jména světového a také českého drum and bassové scény.

Více informací: www.mainframecz.cz


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAINFRAMECZ

Pátek 11. 2. 2011
Vstup: do 23:00 200,- poté 300,-
Vystupují:
Shimon & mc Tali + Disaszt & mc Youthstar + Katcha & mc Katrin + Sayko + P.no
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika