Sascha Funke se vrací na Flow

Sascha Funke se vrací na Flow

15. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Pravidelná noc Flow si odbyla svou premiéru loni v březnu nezapomenutelným vyprodaným vystoupením nesmrtelného Paula Kalbrennera, Sascha Funke na Flow vystoupil loni v květnu a do Prahy se po necelém roce vrací rád.
Už když byl malý kluk jezdil sem prý s rodiči poměrně často – pro ostatní obyvatele východního bloku prý bylo naše hlavní město podobným klenotem jako třeba Paříž. V sobotu 19.února však už nepřijíždí malý kluk, ale respektovaný DJ a producent, na jehož jméno pražské publikum nedá dopustit.



Jeho sety se vyznačují lehkou melancholií, patrnou jak v již ve zmíněném tracku Mango, tak i ve výběru skladeb, které remixuje – z poslední doby je třeba zmínit například velmi známý, půvabný, pomalejší kousek od neworleanských Telefon Tel Aviv s názvem Immolate Yourself. Že by to byla melancholie pramenící ze stesku po starém dobrém Berlínu z dob Berlin calling? Posuďte sami. Saschovy minimalistické a přesto hudebně bohaté a zvukově rozmanité skladby Vás v sobotu v noci jistě nenechají postávat na místě v koutku klubu, spíš naopak. Po chvilce Saschova hraní se Vám snadno může stát, že se přistihnete, jak tančíte uprostřed parketu a v hladce plynoucím rytmu inteligentní elektronické hudby zapomínáte na přízemní starosti všedních dnů... A tak to má v sobotu v noci být, nebo ne?

Sascha Funke je upsán u stěžejního labelu berlínské elektronické scény – Bpitch Control. Od roku 1997, kdy u jeho založení stála věhlasná Djka a producentka Ellen Alien, si tahle značka stále drží neochvějnou pozici na tamní klubové scéně a pod svými žánrově rozpjatými křídli chrání takové velikány jako jsou Apparat, Modeseletor, Paul Kalbrenner, Jahcoozi, Seth Troxler, Fuckpony, We Love a další.



Na konceptu noci FLOW se spolupodílí rezidneti ROXY Djs Roman Rai a Fatty M. Roman Rai do svého sobotního setu chystá tři nové tracky, které připravil pro svůj nově vznikající label Moving Pictures – brzy se jistě dozvíte víc!

Před samotným vystoupením hlavní hvězdy programu vás svým tech-housovým groovey setem rozehřeje talentovaný Fatty M.

Přijďte v sobotu do ROXY okusit trochu z té chladné a zároveň hřejivé atmosféry berlínských továrních hal zasvěcených elektronické hudbě – v nové minimalistické Roxy skvěle vynikne i projekce vjs z uskupení Phase, která vás do atmosféry noci FLOW vtáhne a nepustí – dokud tedy nezavřete oči a definitvně se nepoddáte samotné hudbě, o které tahle party je především.

www.roxy.cz

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW

Sobota 19. 2. 2011
Vstup: do 23h 100,- poté 200,-
Vystupují:
Sascha Funke, Roman Rai & Fatty M
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
čéša
17. 02. 2011 | 16:52:52
+0 | -0

Paul kalkbrenner

máte tam o písmenko míň :p Jinak Sascha Funke skvělé, jen aby to hrálo lépe v té naší milované Roxy ...
Mango
16. 02. 2011 | 23:56:43
+0 | -0
Nejlepší srdcovka
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika