Markus Schulz si získal české publikum

Markus Schulz si získal české publikum

17. 02. 2011  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (1)
Minulou sobotu proběhla v pražském klubu SaSaZu party se světoznámým Markusem Schulzem. Jak na mě tato akce zapůsobila, se dozvíte v následujícím reportu.
Do klubu jsem dorazil krátce po jedenácté hodině a nestačil jsem se divit zmatkům kolem šaten. Asi po patnácti minutách jsem si úspěšně vystál frontu a dozvěděl jsem se, že již mají dávno plno, tak jsem šel stát frontu na druhou šatnu. Po zhruba 30 minutách jsem se konečně dočkal.

K mému překvapení tou dobou ještě stále hrál Wippenberg, ačkoli už měl 15 minut vystupovat avizovaný Markus Schulz. Z toho, co jsem od Wippenberga slyšel, zahrál svůj standard. Nic co by urazilo, ale ani vyloženě nadchlo. Zahrál své skladby Chakalaka, Phoenix, Pong a některé své remixy, např. Rank 1 - L.E.D. (Wippenberg Remix), Kay D. & Marc Tall - Hoipolloi (Wippenberg Remix), Paul Van Dyk feat. Johnny McDaid - Home (Wippenberg Remix). Pokud bych měl číselně vyjádřit svůj dojem z jeho setu, tak bych ho ohodnotil 5/10.

wippenberg

O půlnoci došlo konečně ke střídání stráží a za mixážním pultem se konečně objevil Markus Schulz. Největší minus celé party byl bohužel velmi špatný zvuk. Již během setu Wippenberga nebyl sound zrovna nejlepší, ale při setu Markuse Schulze byl zvuk o poznání horší. Přes basy se ztrácel takřka celý zbytek tónů, takže se návštěvníkům dostávala místo hudby spíše defibrilace.

Po zhruba hodině a půl „dunění„ se sound lehce zlepšil, ale i tak byl stále dost špatný. Nicméně již nebylo slyšet pouze basy. Procházel jsem několikrát klubem, abych našel lepší zvuk, ale tam kde to bylo o poznání lepší, bylo pro změnu příšerné horko a nedalo se zde moc hýbat. Ale abych jen nekritizoval, atmosféra v klubu byla i přes naprosto zjevné nedostatky výborná. Zasloužil se o to především Markus sám. Svojí vynikající komunikací s publikem dokázal „pobláznit“ většinu návštěvníků a ti pak vytvořili opravdu skvělou atmosféru.

schulz

Markusův set hodnotím lehce s rozpaky. Nehrál sice vůbec špatně, ale zkreslený zvuk se postaral o lehké zklamání. Markus zahrál většinu tracků z jeho nového alba a bezpočet ze svých vlastních remixů, namátkou vybírám např. Rex Mundi - Opera of Northern Ocean (Phynn Remix) (Markus Schulz Big Room Reconstruction), Yilmaz Altanhan - Eighties (Markus Schulz Coldharbour Remix), Mr. Pit - Sky Traffic (Markus Schulz Re-edit), potěšil také tracky mimo jeho vlastní produkci jako Orjan Nilsen - Go Fast, Dogzilla - Without You (Original Vocal Mix), Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix), Sander van Doorn – Bastillon aj. Celý set pak zakončil zhruba ve čtvrt na šest svým songem Future Cities.

schulz

Po Markusovi přišel za mixážní pult jediný domácí zástupce na této párty Michal Poliak, ale jeho set jsem již neslyšel. Celkový dojem z party zkazil bohužel nekvalitní zvuk. Nebýt tohoto technického problému, jednalo by se bezesporu o výbornou party!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARKUS SCHULZ RELEASE PARTY

Sobota 12. 2. 2011
Vstup: do konce roku 590,- poté 690, na místě 790,-
Vystupují:
Markus Schulz
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Alex
21. 02. 2011 | 21:54:01
+0 | -0
Přesně UM VELKE MINUS ZVUK FAKT TRAGEDIE...ALE JINAK HODNE DOBRA AKCE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika