Bassinfection představuje kompletní program

Bassinfection představuje kompletní program

17. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Přijďte v pátek 22. dubna oslavit desáté výročí hudební party Bassinfection! V atraktivním industriálním prostředí bývalé továrny Zbrojovka Brno na vás bude čekat 5 žánrově variabilních pódií s kvalitními zahraničními i domácími interprety mnoha hudebních stylů.
Na hlavní stagi se na BASSINFECTION představí absolutní špička světového drumandbassu. Jako hlavní host vystoupí skutečná legenda, vizionářský producent a geniální DJ Ed Rush (UK), zakladatel kultovního labelu Virus. Další dvě jména také patří k hlavním představitelům současné těžkotonážní produkce - Limewax (UA) a Current Value (DE). Oba se proslavili svým nekonvenčním a neotřelým přístupem k drumandbassu, ve kterém vynikají díky specificky drsné, propracované a nekompromisní produkci a djingu. Úderný, technicky dokonalý sound se ale rodí i v ČR, dalším z tvrdších drumandbassových účinkujících bude producent Forbidden Society.

ed rush

V tempu vás také zaručeně udrží precizní mixmaster X.Morph, členové BASSINFECTION CREW Mercur a Vaczech a také Kotlyk, Hrrnec a Fczela Project. O úvodní naladění a „vzpomínací“ průlet old school junglem se postará dj a producent Yukimura aka Mustakililah Sound.

Druhá stage bude zaměřena na reggae a hip hop a i zde se představí několik předních evropských jmen. MCs Deadly Hunta & Valorous (UK) jsou úzce spjati s britským labelem Reality Shock Records (kde vydávají i Earl 16, Macka B nebo YT). Kromě reggae produkce se Deadly Hunta proslavil díky drumandbassové pecce Ganja Man (Aphrodite). Oba MCs spojuje hlavně multižánrovost repertoáru - od digital reggae přes new roots reggae až k hip hopu a dnb. Prolétnout společně těmito styly jim v Brně pomůže DJ, selektor a producent žijící v Edinburghu – zakladatel RIDDIM TUFFA SOUND – Adham. Dalším neméně zajímavým hostem bude MC Sista Carmen z kapely United Flavour, která zazpívá do vytříbené selekce francouzského dje a producenta Damalastika z ROOTS SURVIVAL SOUND. Z českých reggae crew zahrají Peeni Walli, domácí BASSINFECTION SOUND s MC Afarastafa, dále DJ Amma. Čistě rapové vystoupení si můžete užít v podání brněnské crew Reality Doby.

deadly hunta

Kromě dvou výše zmíněných velkých pódií návštěvníci najdou v členitých prostorách bývalé zbrojařské továrny další tři stage - world music stage, kde vás naladí Cimbálovka Veronica ruku v ruce se stánkem s domácí slivovicí a vínem;) Po skončení cimbálu se můžete rozhýbat svižnou indickou bhangrou a balkánskou dechovkou v podání DJů Deafekt, Dr. Balkan a Duboise.

Pro příznivce electra, breakbeatu a dubstepu zde bude stage připravená po hudební tak i vizuální stránce brněnskou EAC crew. Hostovat na této stagi bude se svým dubstepovým setem CODESHIFT z londýnské Yardcore crew, slovenký producent Jazzcause a Don Pedropoulos.

Na dubové stagi se budete moci zapojit do workshopu pořádaném Rybydub, projektem Mateyky/ Jahlysoul. O občerstvovací a relaxační složku tohoto dubového chilloutu se postará sdružení Chilli.org.

Vstupenky jsou v předprodeji v celorepublikové síti TicketPortal. Bez poplatku můžete koupit vstupenky v brněnském klubu Favál (Křížkovského 22, Brno, www.faval.cz) a brněnském obchůdku HempZone (Obchodní galerie Orlí, 1. patro www.hemp-zone.com).


Dodal: Lena, Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION

Pátek 22. 4. 2011
Vstup: 200,- od 1.3. 250,- na místě 290,- do 22h, poté 340,-
Vystupují:
Main stage: ed rush (uk), current value (de), limewax (ua), forbidden society, x-morph, hrrnec, mustakillah sound, mercur, vaczech, kotlyk, fczela project reggae, Hip hop stage: mcs deadly hunta, valorous (uk), sista carmen, riddim tuffa sound (uk), damalistik, peeni walli, bassinfection sound ft. mc afarastafa, realita doby, amma, cimbal, balkan, Asian beats stage: cimbálovka veronica, dr. balkan, deafekt, Dubstep stage: equipe animazione, codeshift (uk), jazzcause (sk), don pedropoulos Dub stage: rybydub, chilli.org
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
clark
18. 02. 2011 | 18:25:15
+0 | -0

hodne husty!

..tohle je fakt hustý, omg, respekt for Bassinfection! ;-) se mnou počítejte..
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika