Soutěž o vstupenky na LAYO & BUSHWACKA

Soutěž o vstupenky na LAYO & BUSHWACKA

12. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Příznivci taneční hudby se mohou 10.února těšit na svůj Velký Pátek, kdy D Smack U Promotion ve spolupráci s Abaton Production přiváží po delší době do Prahy nesmírně populární dvojici djs Layo&Bushwacka! My vám mimo informací přinášíme soutěž o volne vstupenky.
Příznivci taneční hudby se mohou 10.února těšit na svůj Velký Pátek, kdy D Smack U Promotion ve spolupráci s Abaton Production přiváží po delší době do Prahy nesmírně populární dvojici djs Layo&Bushwacka!. Jejich nový projekt s názvem Feels Closer vám stoprocentně vleje novou krev do ztuhlých žil. Prvním 200 partypeople k pořádné pařbičce napomůže Frisco, kterým věnuje svůj osvěžující životabudič. Akce začíná v 21:00, předprodej vtupenek zajišťují sítě Ticketpro a Ticktetstream a koupíte je za 295,- Kč + poplatky.

Layo Paskin a Matthew Bushwacka! Benjamin se v Čechách těší opravdu nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl, kdo navštívil klub Roxy při četných návštěvách Bushwacky. Býval zde častým hostem residentní noci dje Trávy s názvem MIX, také ve dvojice s Layo Paskinem byli k vidění na památném mejdanu Crave v pražském Abatonu a například i na festivalu Creamfields, kde odehráli skvělý liveact přímo po vystoupení skupiny Underworld. Za poslední dva roky dovezli do Roxy dvakrát svou klubovou noc ALL NIGHT LONG, což je zároveň název jejích aktuální mixované kompilace, která vyšla na značce XL Rec. Na kontu mají dvě skvělá alba, která se nikdy neohrají (Low Life a Night Works).

A Layo Paskin nám nedávno prozradil, že jsou zavřeni ve studiu a pilně pracují na dalším, již třetím albu, které s názvem Feels Closer vyjde krátce po jejich vystoupení v Praze, v březnu letošního roku. Kvůli němu se dokonce rozhodli z Londýna přemístit do Brooklynu, aby na spojili energii a tvůrčí bzukot New Yorku. Jejich megahit LOVE STORY zněl v klubech i rádiích svého času skutečně možná až příliš frekventovaně, což dokazuje, že lidé v naší zemi tuto dvojku skutečně zbožňují. Jejich energické, nabušené sety na pomezí techhouse a breakbeatu z nich dělají unikát. Umí převést exaktním a velmi citlivým mixováním čistou energii svých desek na publikum jako nikdo jiný.

Právě takový zážitek vás čeká v pražském Abatonu v pátek 10.února s jejich tříhodinovým setem. Bylo by na místě zmínit, že tito pánové spoluvlastní spolu s Mr. C proslulý londýnský klub The End a labely End, Oblong a Plank, a že patří celosvětově mezi nejžádanější djs vůbec.


Od 13.1. můžete soutěžit o volné vstupenky zde



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika