Weekend s našimi DJs

Weekend s našimi DJs

13. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tato rubrika se zde bude objevovat nepravidelně a to vždy, když se DJs z bookingu poslouchej.net rozjedou po Českých, ale i zahraničních štacích. Třeba hrají zrovna ve vašem městě, nebo oblíbeném klubu.
Opac DJs: Tak na tyto veselé hochy o víkendu v České Republice nenarazíte. Po nějaké době se opět vydávají na mini turné po krásné, vínem a mořem vonící Francii. My můžeme jen doufat, že nám z jejich breakbeatové osvěty přivezou nějaký zajímavý report. 13.01. Le Wip - Nancy a 14.01. Le Totem - Maxeville ( obojí Fr)


Jerky M & A-Man: Slyšet je můžete už dnes na Warm Upu k akci Semtex Soundstrike. Společně s Německým Toni Riotem a DJem El-Tachudem to rozjedou ve Vinohradském klubu Bondstation. Zítra, čili v sobotu, potěší všechny příznivce techna a electra v Roudnici nad Labem v klubu Pod Lipou. Zde totiž pořádají akci Semtex Soundtrike, kde se jako hlavní hvězdy představí Orbith, Ladida a Tony Riot. Samozřejmě Jerky M a A-man vystoupí ve společném setu, kde určitě představí nějaké novinky z jejich produkce.


Andrey: můžete ho tento víkend slyšet v jeho rodném Hradeckém kraji. V populární Music Hall Zděřina v Polici nad Metují si zahraje s pražským matadorem, DJem Aiffelem.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika