Ring 4 MC – hlašte se do třetího ročníku soutěže!

Ring 4 MC – hlašte se do třetího ročníku soutěže!

06. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
RING 4 MC, soutěž na podporu mladých MCs a zpěváků ve stylu drum\'n\'bass, otevírá v pátek 8. dubna svůj třetí ročník. RING 4 MC bude letos divácky atraktivnější, o vítězi budou rozhodovat diváci, větší důraz bude kladen na prezentaci připravených soutěžních vystoupení. RING 4 MC vyzývá všechny zájemce o účast v soutěži k registraci na webu klubu Matrix.
Soutěž RING 4 MC na podporu mladých MCs a zpěváků v hudebním stylu drum'n'bass začala v roce 2009 v pražském klubu Matrix. V prvních dvou ročnících prošlo soutěží poměrně velké množství mladých lidí, kteří si na velkém pódiu vyzkoušeli práci s mikrofonem, spolupráci s renomovanými dji a vystupování před publikem. Účast v soutěži je buď motivovala a navedla k dalšímu rozvoji nebo někteří zjistili, že Mc-ing zřejmě nebude jejich doménou.

Do třetího ročníku vstupuje soutěž vylepšená a divácky atraktivnější. První kolo bude stejné jako dříve, každý MC zazpívá na klidnější liquid a deep drum and bass. Druhé kolo bude tématicky podobné předchozím ročníkům, ale bude na něj kladen mnohem větší důraz, protože do třetího a čtvrtého kola postoupí jen polovina účastníků. Ve druhém kole si MC připraví vystoupení na hudbu dle vlastního výběru, tak aby měl možnost se prezentovat v co nejlepším světle. V těchto prvních dvou fázích soutěže bude klasicky přidělovat body porota, která určí pořadí a postupující do další části večera.

Ve třetím kole se utkají formou přímého souboje - ''battlu''dvě dvojice MCs. O tom, kdo je lepší, už nebude rozhodovat porota, nýbrž publikum „hrdelní metodou“. To znamená, že porota použije hlukoměr a diváci svým ''řevem'' rozhodnou, kdo postoupí do finále večera. Ve čtvrtém – posledním kole se utkají finalisté v ostrém drum nad bassovém setu, kde se budou střídat po 5 minutách. O celkovém vítězi opět rozhodne publikum! RING 4 MC bude v roce 2011 uvádět a organizovat mc Spiffo, vítěz prvního ročníku soutěže.

Partnerem třetího ročníku soutěže RING 4 MC je značka Shure, výrobce legendárních mikrofonů a zvukové techniky. V prvních třech kolech vítěz soutěže vyhraje legendární pódiový mikrofon Shure SM58, vítěz finále profesionální bezdrátový mikrofonní set. Druhým partnerem je značka DNB LEAGUE - www.dnbleague.com, která je zaměřená na podporu drum and bassové hudby a oblečení. Hlavními mediálními partnery akce jsou server drumandbass.cz a Radio 1.

Zájemci o účast v soutěži RING 4 MC nechť se co nejdříve registrují na stránce soutěže: www.matrixclub.cz/ring4mc Vzhledem ke změnám v soutěži se třetího ročníku mohou zúčastnit i všichni MCs, kteří už soutěžili v předešlých letech. Dotazy k soutěži můžete psát na email : spiffo@email.cz a nebo na FaceBook Ring 4 Mc (facebook.com/RING4MC). Pokud máte zájme o Mcing, neváhejte a přihlašte se, soutěž je otevřena i začátečníkům. Třeba zrovna vy se můžete stát novým vítězem soutěže RING 4 MC.

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RING 4 MC

Pátek 8. 4. 2011
Vstup: do 22h zdarma, poté 60,-
Vystupují:
Eska, Sayuz, Beast67, mc Brejchus, mc Spiffo, Sweg, Saym
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika