Německa Trancová legenda nalezena mrtva!

Německa Trancová legenda nalezena mrtva!

16. 01. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Marc Spoon byl nalezen minulý týden mrtev ve svém bytě v Berlíně. Příčinou smrti byl srdeční infarkt. Bylo mu 39 let.
Marc Spoon byl nalezen minulý týden mrtev ve svém bytě v Berlíně. Příčinou smrti byl srdeční infarkt. Bylo sděleno, že policie vnikla do jeho bytu poté, co několik známých nahlásilo, že není nikde k nalezení, a že nezvedá telefon… Bylo mu 39.

Legendární německý DJ, vlastním jménem Markus Loeffel, dosáhl velkého komerčního úspěchu na počátku 90 let, když zremixoval DR Albana, Pet Shop Boys a předtím remix Age of Love, což byl první skutečný tranceový superhit své doby. V roce 1993 zažil také úspěchy v popu, když se spojil s hudebníkem Jam el Marem a společně vytvořili seskupení Jam & Spoon, ze kterého vzešly megahity jako Stella a Find Me, kde se také představil bývalý zpěvák Shamen Plavka.

Současně také pracoval na své kariéře techno/trance dje a pravidelně hrával v londýnském Club UK na noci Final Frontier a stal se jedním z prvních skutečných superstar DJs.

Byl také známý svou posedlostí divokým party-životem a tak nebylo divu, že se ocitl krátkodobě dvakrát ve vězení a to jednou na Ibize na počátku 90 let hned na několik dní poté co byl chycen jak konzumuje několik tablet extáze v clubu Space a podruhé 3 dni v Německu v roce 2002, které si odseděl za fotbalové výtržnictví spáchané před 12 lety.

Manager Corvina Daleka Mark Reeder, který se znal s Marcek od počátku jeho kariéry řekl, že ho jeho smrt sice šokovala, ale nepřekvapila a dodal, že ještě pře vánoci mu domlouval vystoupení v Číně…

Ze zahraničních zdrojů zpracoval –george-


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika