Milicevic: Plzeňské garáže na mě udělaly dojem

Milicevic: Plzeňské garáže na mě udělaly dojem

14. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po vystoupení na nejprestižnějších evropských eventech míří ikona srbského techna Dejan Milicevic na plzeňský festival Pig Fest, kde vás roztančí svou mistrovskou technikou hraní na tři gramofony a kreativní směsí techna, tech housu a hardgroovu. Povídali jsme si s ním o tom, co právě chystá, o odvrácených stranách djingu a o nejlepších parties na evropské scéně.
Ahoj Dejane. Nedávno skončil rok 2010, jaký byl pro tebe?
Musím s velkou radostí říct, že naprosto fantastický. Naše rodina Kne´Deep oslavila desáté výročí, takže jsme měli zabookovaný celý rok a hráli jsme na úžasných místech a skvělých parties. Byla to pro mě výborná zkušenost vzhledem k lidem, které agentura zastupuje. Kromě těchhle akcí jsem hrál taky hodně v zemích bývalé Jugoslávie a v neposlední řadě nesmím zapomenout na mojí rezidentní noc v klubu The Tube v Bělehradě, která pořád slaví velký úspěch.

Tak to ses určitě nenudil. Mohl bys vybrat jednu party, na kterou vzpomínáš nejradši?

Hmm, těžká otázka. Těch nejlepších akcí roku 2010 bylo skutečně hodně (smích). Kdybych měl nějaké přece jenom vypíchnout, pak určitě Dance Valley,Tommorowland nebo Awakenings. Tyhle velké parties mají vždycky jedinečnou atmosféru a je pro mě velká čest hrát pro tolik lidí. V roce 2011 v nich budeme pokračovat a KneDeep nás navíc poveze na další nová místa, jako je berlínský klub Tresor, MS Connexion v Mannheimu, Fabrik v Madridu a další.

dejan milicevic

Máš za sebou i pár vystoupení u nás, jaký jsme na tebe udělali dojem?

Hraní v Čechách byl vždycky skvělý zážitek a rád se k vám vracím. Lidi jsou ke mně vždycky hodně přátelští, myslím, že to má něco společného s tím, že jsem Srb. Nějaké slovanské propojení asi.(smích).

Jaký set od tebe můžeme čekat na Pig festu?

Vzhledem k tomu, že dělám Dje tak dlouhou dobu, zahraju set, který půjde od old school Chicago a Detroit soundu,přes techno po tech house. Hodně se na Pig Fest těším, viděl jsem prostor, kde se party bude konat, a udělal na mě velký dojem.

Narazils na to, jak dlouhou dobu už hraješ. Nejsi už trochu unavený, anebo patříš mezi neúnavné workoholiky?
Hrát jsem začal kvůli vášni pro hudbu, která mě nikdy neopustí a ani mi nedovolí přemýšlet, že bych někdy dělal něco jiného. Na druhou stranu je tahle práce vyčerpávající tím, že je člověk pořád někde na cestách, celé dny hraje a rozhodně si v noci neužije vydatný spánek. Hraní je můj život, ale dovolenou si rád dopřeju dvakrát, třikrát za rok. V týdnu trávím dost času ve studiu, ale pak si vždycky udělám čas i na relax. Rád chodím plavat, do sauny, miluju turecké lázně…a pak samozřejmě rád vyrazím s přítelkyní a přáteli do dobré restaurace nebo baru, prostě dělám normální věci.

Mohl bys nám nakonec doporučit nějakého vycházející djskou hvězdu a party, kam se vydat?
Nových djů je v dnešní době hyper produkce a releasů strašná spousta. Já jsem si všimnul pár mladých talentů, jako jsou Maya Jane Coles,Nicolas Jaar a další, které jsem ještě neměl příležitost slyšet naživo. Navíc mám radost, že naopak někteří starší umělci slaví svůj návrat, třeba Delano Smith, Mike Huckaby…jejich hudba a sety opravdu ukazují spoustu zkušeností. Všem fanouškům taneční hudby bych určitě doporučil Awakenings v Holandsku, Tommorowland v Belgii, Sonar v Barceloně nebo Exit v Srbsku. Výborných parties se v současnosti ale naštěstí dělá všude spousta.

Díky moc za rozhovor a těšíme se na tebe v Plzni.
Není zač, uvidíme se tam. Buďte připravení, bude to jízda.

Dodal: Petr Jirásek, Pigs Production s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST WONDERLAND

Pátek 25. 3. 2011 až Sobota 26. 3. 2011
Vstup: 250,-
Vystupují:
Camo & Krooked ( A ), Aphrodite (UK), B-Complex ( SK ), Akiri, Bifidus Aktif, 2K, Killa vs. Doox, Dr3dly, X.morph, Sayko, Dry-Rot, Syndrom, SMario, Neuf vs. Vulcanik (FR), Crash, Marco Remus (DE), Dejan Milicevic (SRB), Clodagh (IR), Agent, Jay Beck, Golpe, Toky, Raiden (USA), Neuf, Darkwatcher, Mafin Phoenix, NKI, Robar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika