Michael Canitrot v Praze představí nový singl

Michael Canitrot v Praze představí nový singl

15. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Každý fanoušek té pravé house music zajisté již zaregistroval, že v Praze poprvé v historii vystoupí dj Michael Canitrot. Toto jméno je doslova synonymem pro definici housové hudby a čeští fanoušci se tak mohou těšit na exkluzivní dvouhodinové vystoupení tohoto sympatického Francouze, který se představí v rámci párty This is my house dne 2. 4. 2011 v pražském klubu Mecca.
Tato akce bude zajisté mít punc originality, protože Michael zde představí svůj zbrusu nový track, který je kritiky, ale i širokou veřejností, považován za hit léta 2011. Nový track nese jméno When you got love a svůj vokál mu propůjčil Ron Carroll, který v minulosti spolupracoval s takovými jmény jako Bob Sinclar, Hardsoul Little Louie Vega nebo Axwell. Michael Canitrot je především originální tím, že se vůbec nevěnuje remixům, ale produkuje pouze vlastní tracky. Není snad třeba představovat hity jako You and I nebo Desire, které vyšly u vydavatelství jako Hed Kandi a Defected records. O kvalitě nového materiálu také svědčí to, že za prvních 5 dní, kdy byl track dán na youtube, ho shlédlo více jak 10000 fanoušků. O remixy skladby by se měla postarat jména jako Avicii, Chuckie nebo čeští Soulgangsters!

canitrot

Pakliže vás již nudí, dokola stále ti samí DJs a producenti, kteří jezdí do českých klubů, je právě párty This is my house tím pravým večírkem, který si nesmíte nechat ujít. Pořadatelé sází na nová jména, která u nás ještě nevystupovala, ale která ve světě house music mají ten nejzářivější lesk. Neměla by vám tedy ujít možnost slyšet a na vlastní oči vidět vycházející hvězdu francouzské taneční scény, kterou je DJ Michael Canitrot, zakladatel legendárních parties „So, Happy in Paris?“, které díky své světové tour představuje v těch nejlepších a nejluxusnějších klubech světa.



www.facebook.com/pages/This-Is-My-House/126845387371737

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE

Sobota 2. 4. 2011
Vstup: 250/390 VIP 690/790
Vystupují:
Michael Canitrot, Soulgangsters, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika