O čem bude párty Transmission

O čem bude párty Transmission

18. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Transmission není pouze název party, ale zcela nový koncept tanečních parties, který dosud nemá v České Republice obdoby. Agentura United Music Events chce tímto domácímu publiku nabídnout taneční události, které plně dosahují evropských standartů.
TRANSMISSION není pouze název party, ale zcela nový koncept tanečních parties, který dosud nemá v České Republice obdoby. Agentura United Music Events chce tímto domácímu publiku nabídnout taneční události, které plně dosahují evropských standardů takových akcí, známých především z Holandska. Tyto party se odehrají několikrát do roka v pražské T-Mobile Aréně, která na taneční party již přivítala desetitisíce návštěvníků.

Je pochopitelné, že hudební stránka party je jednou z nejdůležitějších. TRANSMISSION bude prezentovat naprostou světovou špičku v podání velkých hvězd, které se u domácího publika těší obrovské popularitě. Holandský DJ a producent Ferry Corsten, který se několik let pravidelně umístňuje v TOP 5 vedle Tiesta, Paul Van Dyka či Armina Van Buurena, bude headlinerem prvního vydání této party.

Navíc se mohou návštěvníci těšit na unikátní scény, kde budou použity nejnovější technologie v oblasti zvuku, videa, světelných efektů, projekcí laserů, apod. Jenom pro představu, stage na Transmission 1 bude zhruba 2 x větší než na vyprodaném listopadovém vystoupení Dje Tiesta. Bude použito několik desítek plazmových obrazovek, speciální projekční plátno o šířce 16 metrů, dvě obří projekce, množství efektových světel, LED trubic, a 2 x silnějšího zvukového aparátu l´Acoustics o výkonu 150 kW. Nestandardní bude i kulatý Djský pult, který bude vyroben speciálně pro tuto akci a bude tvořen LED trubicemi.

Velký důraz bude také kladen na dekorace, videoprojekce, performance a speciální efekty. Návštěvníci se mohou těšit na obří nafukovací dekorace, které budou rozmístěné v prostoru celé T-Mobile Arény. Videoprojekce i tentokrát zajistí holandská vj´ská skupina Vision Impossible. Stejně jako na Tiestovi bude party provázet digitální MC, který tentokrát také ožije a objeví se na podiu. Připravují se unikátní akrobatické performance, taneční a scénická představení, a v neposlední řadě mohutné pyrotechnické efekty a laserová show tvořena mnoha barevnými a zelenými lasery.

TRANSMISSION chce návštěvníků nabídnout co nejvyšší kvalitu parties, unikátní zážitky a zábavu, a maximální hodnotu za peníze investivané do vstupenek. Bude to cesta za hranice vaší fantazie. Nenechte si to ujít!

18. února 2006, T-Mobile Aréna Praha, DJ´s: Ferry Corsten /NL/, M.I.K.E. /Be/, Quintin /NL/, Martin Gredner /CZ/, Michael C /CZ/, VJ´s: Vision Impossible /NL/

Nejlevnější vstupenky v síti Ticketpro za 500 Kč (včetně poplatků)





0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika