Sperm kam se jen podíváš

Sperm kam se jen podíváš

23. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Páté vydání Sperm festivalu, které se uskuteční 22. až 24. dubna, není pouze mezinárodní přehlídkou umění, hudby a vizuální kultury uzavřenou v budově Meetfactory, ale i městským interaktivním počinem. Tak jako pořadatelé Spermu nechávají nahlédnout na novou hudební, uměleckou a vizuální scénu, podporují i nové způsoby propagace.
V loňském roce se ikonou staly vinyly. Dobrovolníci je roznesli na více než třista distribučních míst po Praze. Ať už do kaváren, barů, klubů nebo galerií. Fanoušci si vinyly s hudbou hvězd let minulých rozebírali s okamžitou rychlostí. Zdobili jimi nejenom různé kouty svých příbytků, ale i koruny stromů, chodníky, náměstí, atd.

sperm

Pro letošní ročník propagace se organizátoři Spermu rozhodli navázat na loňský vizuál tzv. prasknutých balónků a propojit ho s ideou „Překračování stínů“. Během procházky po pražských podnicích tedy bude možné spatřit světelné balónky červených, modrých, zelených, žlutých i bílých barev, dominujících intereriérům. Všechny ponesou informaci o konání festivalu.

sperm

Sperm Festival 2011 postupně odhaluje také další umělce. Nově potvrzenými jmény jsou např. kanadští indie popoví The Russian Futurists, "polští WWW" Napszyklat nebo dubová dvojka Soon T & Disrupt.

www.sperm.cz

Dodal: Eva Mala, PR Sperm festival
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL

Pátek 22. 4. 2011 až Neděle 24. 4. 2011
Vstup: pátek 290/390 sobota 290/390 neděle zdarma
Vystupují:
Architecture in Helsinki, The Russian Futurists, Erotikon + Forma, James Holden, Brandt Brauer Frick, Mathias Kaden, Monkey Maffia, Kate Wax & Band, Martyn, Pjoni & Ink Midget, Napszyklat, Stroon a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SPERM FESTIVAL, 22. - 24.4. MeetFactory
2x weekend pass, 2x CD Architecture in Helsinki
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika