Speciální nedělní Climax na Dance radiu

Speciální nedělní Climax na Dance radiu

23. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zajisté jste již zaregistrovali, že jeden z nejoblíbenějších českých djů Chris Sadler má svůj vlastní pořad na Dance radiu. Pořad Climax je vysílán každou druhou neděli a Chris si do studia zve zajímavé hosty a výjimkou nejsou ani guest mixy od známých djs ze zahraničí. Nezapomeňte si naladit speciální díl pořadu Climax, který bude vysílán v neděli 27. března a bude věnován party This is my house.
Další díl párty This is my house se totiž odehraje dne 2. dubna v pražském klubu Mecca. Organizátoři si tentokráte pozvali hvězdného francouzského DJe Michaela Canitrota, který do Prahy zamíří v rámci své světové tour, díky níž v posledních dnech vystupoval například v Brazílii, USA, Jižní Koreji nebo Japonsku.

Díky pořadu Climax budete mít nyní možnost se příjemně naladit na tuto originální párty a vychutnat si set rezidentního DJe celé akce, kterým je DJ Don Marquez. Ten se představí v čase od 20 do 21 hodin živě ve studiu Dance rádia. Těšit se můžete na melodickou house music, která Vás zajisté rozpohybuje a nenechá při nedělním večeru jen tak sedět. Počínaje 21. hodinou se pak můžete těšit na guest mix od samotného hlavního protagonisty celé párty, kterým je již zmiňovaný francouzský DJ, Michael Canitrot. Jeho hodinový mix jste ještě nemohli slyšet nikde jinde a je připraven speciálně pro pořad Chrise Sadlera.

canitrot

Nalaďte si tedy v neděli 27. března od 19 hodin www.danceradio.cz a nechte se unést tou nejlepší house music, kterou Vám naservírují Michael Canitrot, Don Marquez a Chris Sadler.

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE

Sobota 2. 4. 2011
Vstup: 250/390 VIP 690/790
Vystupují:
Michael Canitrot, Soulgangsters, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika