První jarní Bush s producenty Cyantific  a Kasra

První jarní Bush s producenty Cyantific a Kasra

06. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na první jarní Bushi roku 2011 vystoupí Kasra, majitel slovutného labelu Critical Music a spolu s ním jeden z nejvýraznějších zástupců labelu Hospital Recordings - Cyantific. Nebude chybět ani rezident Ghonzales, v roli hostujících djů se tentokrát představí dvojka AhZ a KamCZa.
Kasrovo vydavatelství Critical Music patří k nejprogresivnějším labelům současné scény, citelně ovlivňuje vývoj rychlých zlomených beatů od minimalu přes deep sound až k tvrdším a temnějším polohám. Pod hlavičkou Critical a dceřinou značkou Modulations, na níž vychází experimentálnější materiál, vydávají svou muziku nejzvučnější jména součnasného drum'n 'bassu jako např. S.P.Y., Rockwell, SpectraSoul, FD, Lenzman, Hybris, Nymfo, Enei, Sabre a další.



Sám Kasra se vidí především jako vydavatel a DJ, ve studiu dává před sólovou tvorbou přednost spolupráci se zkušenými producenty. Mezi jinými se u počítače sešel právě i s Cyantificem. Z jejich společné tvorby však zatím vzešel jediný track - Outer Limits - na kompilaci labelu Critical, All Sounds Electric vol. 1.

Cyantific, dříve upsaný exkluzivní smlouvou vydavatelství Hospital Recordings, které netřeba dlouze představovat (vzpomeňme únorovou akci Hospitality@Roxy s mladíkem Netskyem, Logisticsem a High Contrastem), loni vydal svou desku právě u Critical records. A byl to právě High Contrast, kdo v roce 2002 Cyantificovu tvorbu labelu Hospital doporučil. Vedle celé řady velmi úspěšných releasů na tomto vedoucím labelu liquid funku, skvělého debutového alba Ghetto Blaster, nutno zmínit Cyantificovu dráhu jakožto DJe.



V roce 2007 Cyantific vyhrává prestižní ocenění BBC 1Xtra Best Breakthrough DJ a opakovaně nahrává Hospital mixy, což samo o sobě je podobně ceněným vyznamenáním. Zůstává stoprocentně věrný vinylovým deskám, které jako jeden z mála mixuje hned na třech gramofonech. Jeho sety se vyznačují značnou pestrostí, nápaditými mixy s důrazem na taneční náladu. Podle vlastních slov se snaží hrát naprosto jedinečným způsobem, takže se v konečném důsledku vyhýbá těm nejprovařenějším peckám a přináší návštěvníkům parties lahůdky ze všech koutů taneční hudby. V současné době připravuje své druhé album, který by mělo vyjít na jeho nově založeném vlastním labelu.

Na Bushi samozřejmě nemůže chybět resident DJ Ghonzales, v roli hostujících DJů se tentokrát představí dvojka AhZ a KamCZa. Ti společně už druhým rokem připravují pro server Techno.cz pořad Narovinu Zlomenej Podcast - směsici novinek, pozvánek, recenzí a rozhovorů ze světa drumandbassu. Stejně jako podcast, tak i jejich společný set v Roxy přinese všechny barvy zlámaný muziky od pořádně temných řezaček až po romantické deepovky. Aktuální díl NZP si můžete stáhnout zde.

www.roxy.cz

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 15. 4. 2011
Vstup: do 23hod 100,- poté 150,-
Vystupují:
Cyantific (UK) Kasra (UK), Ghonzales, AhZ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika