FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Novinky z Rock For People

Novinky z Rock For People
06. 04. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (50)
(Promotion) Ne jeden nebo dva, ale minimálně osm vrcholů bude mít letošní Rock for People. Přesně tolik kapel se vejde do vedoucího pelotonu hudebních skupin, které se mezi 2. a 5. červencem objeví ve Festivalparku v Hradci Králové.
Kromě dosud potvrzených The Streets nebo SUM 41 přilákají početné davy fanoušků především američtí Paramore v nové sestavě a s novými skladbami.

„Uvažovali jsme nad několika ´hvězdnějšími´ jmény, ale často nerealistické finanční požadavky by se odrazily na programu dalších festivalových dní. I s ohledem na množství kvalitních kapel, s nimiž jsme byli v kontaktu a o které jsme od počátku stáli, jsme dali přednost žánrově pestřejšímu programu,“ říká dramaturg Rock for People Petr Fořt. Po předchozích dvou ročnících, které byly do velké míry opřené o britské kapely, se v programu daleko častěji objevují formace ze Spojených států anebo Austrálie. V roce 2010 se na sedmi pódiích vystřídalo přes 160 kapel, jednočlenných projektů i divadelních souborů. Letos to bude na 140 hudebních skupin (z čehož asi 70 zahraničních), přibližně 20 DJ´s a zhruba stejný počet divadel.

K nejočekávanějším jménům, jež poslední dva tři roky rezonuje v přáních návštěvníků Rock for People, jsou australští PENDULUM. Tito pionýři drum´n´bassu – a poslední léta i dubstepu a breakbeatu – sice již do České republiky zavítali, v Hradci Králové se však představí konečně v plné sestavě a s průletem jejich největšími hity. Za průkopníky své druhu lze označit i britskou formaci Bullet For My Valentine. Ačkoliv bývá zcela mylně řazena k emo kapelám, daleko pevnější postavení má mezi příznivci metalu – přesto svým loňským albem Fever obměkčili srdce i těch posluchačů, kteří hard & heavy žánr jinak nevyhledávají.

BULLET FOR MY VALENTINE

Ke zmíněnému stylu emo má překvapivě nejblíže další z potvrzených formací – Američané JIMMY EAT WORLD, které jako své velké vzory často zmiňuje frontmanka Paramore Hayley Williams. Právě „středostavovské“ vzezření tohoto kvarteta vzniknuvšího v roce 1993 ukazuje na „marketingovou subverzi“ emo žánru, který měl původně mnohem blíže k alternativnímu rocku a indies scéně. Na elektronickou linii předloňských Underworld nebo loňských Archive naváže letos vzývaná německá dvojice DIGITALISM. Ta s ohledem na chystané červnové album odehraje pouze omezený počet koncertů: vedle monstrózní show v Londýně půjde o vystoupení také na Rock for People.

Digitalism

„Programová saň bude mít více hlav, další kapely proto potvrdíme v průběhu dubna. Jisté ale je, že zabrousíme do post rocku, indie rocku a rap metalu. Pokud vezmeme v potaz i japonské Tokyo Ska Paradise Orchestra, skvělé Australany John Butler Trio nebo kapelu, která definovala alternativní rock 90. let, tedy Primus, bude letošní ročník zřejmě nejpestřejším v sedmnáctileté historii festivalu. A zároveň nejrychlejším a nejenergičtějším,“ konstatuje Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production, podle nějž má hudební program stejný rozpočet jako v loňském roce.

Silná bude na letošním Rock for People i sestava středních a menších hudebních projektů, což nevylučuje jejich hudební kvalitu a originalitu. K takovým patří například brightonské drum´n´bassové trio THE QEMISTS, jež vyrostlo - hýčkáno domovským labelem Ninja Tune a díky spolupráci například s Coldcut nebo Basement Jaxx – v jednu čelných žánrových kapel ve Velké Británii. Zcela opačnou hudební polohu, na folkových základech vypiplanou lyriku, nabídne americké uskupení JENNY AND JOHNNY. To tak s již potvrzenými Bright Eyes nabídne širší pohled na aktuální americkou indie scénu. Ze Spojených států přijedou i TITLE FIGHT, kteří postaví žánr „indie“ na hlavu: bez ohledu na jakoukoliv vnější image nabídnou HC/punkový kvapík s prvky alternativního rocku.

Příznivce melodičtějšího soundu potěší (a možná v pozitivním slova smyslu šokují) nizozemští DESTINE, skvěle kombinující moderní rock s našlapaným pop-punkem. Od dob Donots se v tomto žánru nezjevila žádná evropská kapela takových kvalit a hlavně potenciálu konkurovat americkým, respektive kanadským veličinám. Veselý streetpunk (a dost možná i nové album) na Rock for People přijedou představit berlínští punkeři RADIO DEAD ONES. Jejich bezpředsudečný přístup k hudbě ilustruje rozptyl kapel, s nimiž se objevili na jednom pódiu: předskakovali Dropkick Murphys či U.S.Bombs, ale křtili i desku domácím Nežfaleš.

Destine

V letošní nabídce Rock for People bude samozřejmě dostatečný prostor i pro tuzemské kapely. Návštěvníci jistě oželí řadu stálic programu – naopak se vracejí skupiny, které na posledních ročnících nehrály. Do punk-rockové linky tak zapadne vystoupení Tří sester, festivalový set nabídnou Chinaski, stejně jako loni absentující Nightwork. U jiných kapel se mohou fanoušci těšit na překvapení: platí to o skupině Kryštof, Vypsané fixe atd. Za speciální pak je už předem možné označit koncerty Jiří Schmitzera s kapelou, Prago Union, Ester Kočičkové a Lubomíra Nohavici nebo Southpaw, kteří na Rock for People naplánovali svou derniéru.

Od 1. dubna jsou prostřednictvím sítě www.ticketsforpeople.cz v prodeji vstupenky za cenu 1 450 Kč. Všechny další informace na www.rockforpeople.cz nebo www.facebook.com/rockforpeople.

Už po loňském koncertu MUSE se zdálo, že jedna z největších domácích hudebních akcí, festival Rock for People, zažila historický předěl. Co do návštěvnosti i „odbavení“ přední světové kapely, jejíž vystoupení bylo četnými médii pasováno na festivalovou událost léta. V letošním roce však Rock for People přichází s dalšími novinkami, které vytvářejí předpoklady pro další růst – kvalitativní i kvantitativní. „Tím kvalitativním nemáme na mysli jen line-up, ale především architekturu a design Festivalparku, který by nám měl dle dosavadních jednání umožnit v dalších letech i prostorovou expanzi. Ruku v ruce se s tím otevírá i možnost vozit do Hradce Králové největší světové kapely a přitom garantovat komfort pro každého návštěvníka,“ říká na okraj nadcházejícího 17. ročníku Rock for People, který proběhne od 2. do 5. července, Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production s.r.o.

Nejvýznamnější a zároveň nejviditelnější inovací je kompletní obměna vizuálního stylu Rock for People. Autorem konceptu, jenž se týká i loga, je renomovaný pražský ateliér Dynamo Design, který do nové grafiky promítl nosné atributy Rock for People: zábavu, kreativitu, sdílení zážitků, rozmanitost, energii a v neposlední řadě emoce. Stylizované postavy zároveň vystihují další novinku – koncept Partiček. „Každým rokem stoupá počet hromadných objednávek. I v samotném areálu je patrné, že lidé si užívají hudbu a festival samotný v partách, případně se na RfP party tvoří. To chceme podporovat a nabídnout lidem i vlastní design triček, vlastní prostor ve festivalovém kempu a další pobídky,“ doplňuje Petr Fořt, dramaturg Rock for People. Nový vizuální styl nebude patrný jen na plakátech, na nových internetových stránkách nebo v outdoorové kampani: figury ve 3D i na boardech nápaditým způsobem zpestří prostor Festivalparku a budou dílem sloužit i jako originální navigace.

Změn doznala i struktura partnerů. Pozice generálního partnera se chopil T-Mobile pod značkou t-music, plnění rozšířily Pivovary Staropramen či produktový partner Stock Plzeň. Mezi mediálními partnery se vedle hlavních supportérů v podobě Evropy 2, respektive vydavatelství Mafra s deníkem MF Dnes, nově objevil Seznam.cz s řadou svých kanálů, portály Expats.cz, Poslouchej.net a Musicserver.cz. Novým mediálním partnerem je také týdeník Reflex.

„Festival Rock for People je už stálicí na nebi našich t-music akcí. Co nás ale těší je, že tato festivalová hvězda září stále víc. Změny, které pro letošek připravili organizátoři, nás opravdu nadchly. Chystané aktivity jako by se inspirovaly v našem firemním sloganu ´pro společné zážitky´,“ říká Markéta Vychytilová manažerka sponzoringu společnosti T-Mobile. Festival je pro tohoto mobilního operátora rovněž ideální příležitostí, aby si návštěvníci mohli vyzkoušet nové služby, seznámili se s nabídkou pro naše věrné fanoušky a nejen pro ně. Letošní rok bude T-Mobile na Rock for People opět vidět pod značkou t-music a připraví kombinaci osvědčených služeb, jako jsou dobíjecí stanice, internet zdarma, fotky a celá řada dalších novinek.

Rekordní počet 130 pivních kohoutů od Staropramenu, které byly k dispozici v loňském roce, se letos zdvihne. Společně s tím pivovar posílí technický a kvalitativní dozor v místě, jenž se zaměří na temperaci obalů a tím i teplotu piva, rychlost výtoče i správnou míru. Staropramen vyšle na festival supervizi technického servisu pod vedením Milana Loskota, osobně bude přítomen i ředitel výroby Pivovaru Staropramen Zdeněk Lux a obchodní sládci Libor Vávra a Jaroslav Svoboda. Souběžně s tím dojde k rozšíření míst k sezení. „Návštěvníci se mohou těšit na plné portfolio Staropramenu, čítající osm značek i stále oblíbenější nealko. Chystáme také speciální překvapení - a netýká se vyhledávaného čepování do skla nebo programu pro party, které budou mít k dispozici vlastní coolkegy,“ láká Jan Vošta, Events & Sponsoring Manager Pivovarů Staropramen a.s.

Jedním z hlavních přínosů partnerů Rock for People je jejich důraz na servis pro návštěvníky festivalu. A ti se mohou v letošním roce těšit na množství benefitů a překvapení. K nejmarkantnějším změnám patří úprava hierarchie i programu scén: vedle hlavní t-music stage, která bude vyhrazena pro letošní zahraniční headlinery, se další větší skupiny a i oblíbené tuzemské formace objeví na další venkovní scéně.

Úplnou novinkou bude kryté šapitó až pro 7 000 lidí, které nahradí dosavadní dvojpódiový stan s komplikovanou cirkulací vzduchu i návštěvníků. Na této Evropa 2 stage se objeví zahraniční kapely i domácí hudební projekty. Mnohem více budou využity i hangáry: na CZ Talent Stage se představí výhradně domácí formace. V dalším z hangárů se budou po dnech střídat dramaturgické linie. „Na sobotním Večírku pro nedočkavé zahrají výhradně revivalové a regionální talentované kapely, další den jen polské, slovenské a maďarské skupiny. Vycházíme tím vstříc stále pestřejšímu složení publika na Rock for People a zároveň jsme přesvědčeni o množství talentovaných skupin v rámci střední Evropy,“ vysvětluje Petr Fořt. I letos si na Rock for People užijí příznivci divadla – hraného i loutkového. Program bude zveřejněn v průběhu června.

Po několika letech se na Rock for People vrací taneční a DJ´s program. Po skončení živého programu na obou hangárových scénách budou následovat tematické sety, včetně hojně poptávané Oldies Party s muzikou od 60. do 90. let. Progresivní styly obsáhnou elektro, drum´n´bass, dubstep, jungle a další, přičemž za gramofony se vystřídá tuzemská DJ´s špička. Naopak klidnější náplň nabídnout minimálně dva odpočinkové chill out stany, které podobně jako zbylé scény pojedou až do ranních hodin. „Uvědomili jsme si, že mnozí lidé na náš festival jezdí za 24hodinovou zábavou. V případě tohoto doprovodného programu nepůjde o decibely, ale spíše žánrovou pestrost,“ dodává Michal Thomes, podle nějž je nový model slučitelný s uzavřením prostoru před velkými pódii a každonočním úklidem kolem 3 hodiny ranní.

Mimochodem: daleko pestřejší náplň čeká i na obyvatele stanového města. Vedle posílení veškerého sociálního zázemí (už loni bylo na RfP k dispozici 250 mobilních toalet) se chystá ranní kavárna spojená s čítárnou i prodejnou čerstvého pečiva. Kemp bude letos poprvé rozdělen na zóny, bude mít vlastní pravidla provozu, vyčleněnou ochranku i zpřísněná pravidla vstupu. S ohledem na očekávaný příjezd nových festivalových návštěvníků nejen z Česka, ale i z německy mluvících zemí, Slovenska, Polska i Maďarska, a navýšení počtu kempujících až na 18 000 lidí je tato separátní organizace nutná. Stanové město, stejně jako parkoviště budou oproti loňsku rozšířeny o zhruba jednu pětinu. A stejně jako loni se počítá v případě potřeby s další operativní kapacitou.

Za loňský přístup k životnímu prostředí získal Rock for People prvenství v akci Čistý festival podporované společností Ekokom, ale především mezinárodně uznávaný certifikát Green & Clean Award od evropské asociace festivalů Yourope. Jako první a dosud jediný festival v bývalém Československu RfP loni zprovoznil vlastní unikátní linku na třídění odpadů, skrze kterou prochází veškerý odpad generovaný na festivalu. Linka je v provozu 24 hodin denně po dobu 5 dnů, prošlo jí více než 70 tun odpadu, z nějž 80 % bylo ve spolupráci s Hradeckými službami a.s. recyklováno (plasty, papír, sklo, hliník, baterie). Na provozu celého třídícího systému festivalu se vystřídalo 200 dobrovolníků z řad festivalových návštěvníků. Toto vše se zopakuje i letos; k tomu bude nově zaveden tříděný sběr gastroodpadů ze všech festivalových stánků s občerstvením. „Očekáváme, že se tímto opatřením úroveň recyklace zvedne na 90 % veškerého odpadu,“ říká Štěpán Suchochleb, jenž má ekologický program na starosti.

Velkou poctou pro Rock for People je skutečnost, že si jej jako místo oslav 20. výročí svého působení v České republice vybrala organizace Greenpeace. Ta bude mít v prostoru před hlavním vstupem do Festivalparku své vlastní městečko s množstvím aktivit, ukázek environmentálního přístupu ke všem oblastem lidské činnosti, přednášek apod.

Signifikantním projektem vývoje Rock for People je projekt S partou na RfP. Akce je určena pro všechny, kteří si přes předprodejní systém www.ticketsforpeople.cz objednají více než 5 celofestivalových vstupenek. Tyto party dostanou přístup do speciální sekce a budou si moci navrhnout vlastní triko v layoutu Rock for People, které dostanou ve Festivalparku společně se 100 Kč poukazem na festivalový sortiment. Na každého tak čeká benefit v hodnotě 400 Kč.

A to není všechno: pokud bude hromadná objednávka na víc než 10 celofestivalových vstupenek, dostane k tričkům partička ještě jeden coolkeg piva Staropramen, který bude mít po celou dobu Rock for People k dispozici v chlazených prostorách.

„Pevně věříme, že fanoušci všechny letošní změny ocení. Máme plán na dalších pět let, během nichž bychom chtěli postupně z Rock for People vybudovat jeden z nejkvalitnějších festivalů ve střední Evropě. Akci, na kterou lidé nebudou jezdit jen kvůli kapelám, ale také pro její celkovou náplň, prostředí, zábavu i zážitky – právě v tom vidíme největší potenciál festivalu a festivalovosti,“ uzavírá Michal Thomes.

Všechny měsíční edice vstupenek byly vyprodány. O čtvrtinu vyšší předprodeje než v loňském roce nasvědčují překonání loňského rekordu 28 500 návštěvníků.

Ceny vstupenek na Rock for People 2011 (výhradně na www.ticketsforpeople.cz)
duben – 1 450,- Kč
květen – 1 520,- Kč
červen – 1 590,- Kč
na místě – 1 800,- Kč

PENDULUM
Pokud si při každé pouliční performance vzpomenete na obézního chlápka tancujícího jakoby z „Another Planet“ na slavnou pecku „Slam“, jste na správné vlně. Jste – li trošku „Masochist“ a často si připadáte jako na „The Other Side“ balte stan na letošní Rock for People. Několik „Propane Nightmares“ vám totiž na tomto festivalu přichystají australští PENDULUM.

Pendulum už dávno nejsou jen králové drum´n´bassového světa, od kterých se učí producenti a DJ´s celého světa. Jejich hudební kořeny sahají hlouběji, než by leckterý fanda předpokládal. Jednotliví členové se dříve angažovali ve skate punkových či metalových kapelách, a teprve po prvním společném setkání se vydali na společnou DnB cestu.

Pendulum

Jejich energie na poslední desce Immersion (2010) přebujela do příbuzných rytmů dubstepu a breakbeatu a okruh fanoušků se tak ještě rozšířil. Hned týden po vydání se album zařadilo na první příčky britských hitparád a připomnělo tak úspěch debutového alba Hold Your Color (2005), které se stalo jedním z nejprodávanějších drum´n´bassových alb všech dob.

Pro zatvrzelé rockery může být účast drum´n´bassové střely na letošním Rock for Pople nečekaná. Nezbývá než zachránit nějakou „Girl in the Fire“, sehnat další „Woodoo People“ a společně si užít kultovní pecky pod širým nebem u Hradce Králové již toto léto. Ostatně: mnozí tancechtiví mají svá vyšlapaná místa už po loňském setu Prodigy…

http://www.pendulum.com/
http://www.myspace.com/pendulum


BULLET FOR MY VALENTINE
Takže na začátek ta nejdůležitější fakta, jež Bullet For My Valentine obvykle poněkud zkreslují: tento kvartet nehraje emo, nýbrž metal. A není z USA, ale z Jižního Walesu ve Velké Británii. A snad by stálo za to doplnit, že už má uzavřenou i nezbytnou předskokanskou etapu, kdy rozehříval fanoušky Iron Maiden, Metalliky nebo Tool. Protože však mezi své vzory řadí i Machine Head a Pantheru, skousnou tito brousci kromě žánrového označení „svěží metal“ rovněž metalcore nebo trash metal. Sami sebe ale opisují jako „hard rock bandu ovlivněnou metalem“, jakkoliv v rámci promotion své poslední desky Fever nerozporovali označení „nová vlna … britského metalu“. Vyberte si…

Daleko podstatnější než žánrový chlíveček je fakt, že tuto formaci si oblíbili i jinak velmi nároční recenzenti (i živých koncertů) v hard & heavy časopisech typu Kerrang, stejně jako hudební fanoušci. Svým předposledním albem Scream Aim Fire z roku 2008 odstartovali na 4. místě prodejní hitparády Billboard 200 a doposud se této nahrávky prodal přes jeden milion kusů. A ještě o něco lépe se daří jejich loňskému počinu Fever, který přijedou společně se svými staršími kousky např. z The Poison představit i na Rock for People.

Bullet For My Valentine

A bude to vystoupení ostře sledované! Část i domácích kritiků totiž označila Fever za stagnaci či dokonce ústup k mainsteramu, což se Bullet For My Valentine, od nichž si mnozí slibovali kontinuální progres, neodpouští. Pravda ale je, že možná i díky angažování producenta Dona Gilmorea (Linkin Park, Good Charlotte atd.) se v posledním roce rozšířil počet konsensuálněji naladěných fanoušků těchto Britů. O tom, že i pro řadu návštěvníků budou Bullet For My Valentine, v čele se zpěvákem Matthew Tuckem s emočním diamantem v hrdle, zjevením a novým objevem, není pochyb.

http://www.bulletformyvalentine.com/us/home
http://www.myspace.com/bulletformyvalentine


DIGITALISM
Pokud jste jako malí také ujížděli na Máriovi a dodnes vám zní chytlavé tóny v uších, vězte, že Digitalism vás budou bavit stejně jako zmíněná kultovní hra. Tohle německé duo si s vámi tak pohraje, že ráno budete stejně střízlivět jako pro propařené noci na vašem starém ATARI.

DigitalismA stejně jako malý Mário skákal do nebes za vidinou zlatých hvězdiček, i řada z vás bude skákat radostí poté, co Digitalism uslyšíte na letošním Rock for People s jejich novou desku s prozaickým (a možná aprílovým) názvem I Love You Dude, která vyjde už tento červen. I když to bude jejich teprve druhá regulérní nahrávka, tomuto pánskému duu je v patách díky několika velmi nápaditým monstrkoncertům v Londýně nebo Paříži velmi početná ekipa závisláků.

Tak jako jste se vy před lety sblížili možná sblížili s malým Máriem, dnešní fanoušci tohoto německého dua jsou svými idoly stejně fascinováni. I když nejsou zrovna diginadaní, předělávají jejich songy do působivých pianových verzí, vkládají básničky na jejich stránky a hrají si s jejich hudbou, která k tomu přímo vybízí. Pokud už máte zástupce českých vod – skupinu Midi Lidi - přeposlouchané, je pro vás tahle kapela to pravé.

http://www.thedigitalism.com/
http://www.myspace.com/digitalism


JIMMY EAT WORLD
Při vyslovení názvu kapely Jimmy Eat World asi většinu z nás napadne, že toto přízvisko muselo mít svůj zvláštní příběh. Ano, je tomu tak a inspiraci hledejme hned v dětství frontmana, zpěváka a kytaristy Jima Adkinse. Tehdy mladší bratr druhého ze zakládajících členů Zacha Lindta vedl s Adkinsem neustálé rvačky, ale také byl stále tím poraženým, což nutně vyústilo v pomstu. Na jeho adresu tedy vznikl pastelkami namalovaný posměšný obrázek s doširoka otevřenou pusou, která polyká zeměkouli. Nápis Jimmy Eat World se tak stal nesmazatelným nejen pro samotného frontmana, ale počínaje rokem 1993 i pro celou formaci.

Podoba současného hudebního stylu formace sestává z prvků emo, indie rocku a pop punku. Na jednu stranu jakoby chtěl zasahovat do mainstreamu, ale své punkové kořeny nepopře. Jimmy Eat World totiž vznikli s původní snahou o punk rock. Postupně se však nechali ovlivnit svými favority, kapelou Sunny Day Real Estate, a začali experimentovat rovněž s emo stylem.

Jimmy Eat World

Výraznější úspěchy kapela zaznamenala v roce 2001 svým albem Bleed American, které za skvělé prodeje získalo platinovou desku, za další v pořadí s názvem Futures pak zlatou desku. Písničky z Futures posléze tvořily hlavní repertoár na turné s kapelou Green Day v roce 2005. Na podzim minulého roku vydali Jimmy Eat World své poslední album s názvem Invented. Nese se převážně ve svižných rytmech, které budou pro teplé festivalové dny jistojistě povzbuzujícím přívalem energie.

http://www.jimmyeatworld.com/
http://www.myspace.com/jimmyeatworld

Dodal: Jiří Hlinka, Press Rock for People
ROCK FOR PEOPLE

ROCK FOR PEOPLE

Sobota 2. 7. 2011 až Úterý 5. 7. 2011
červen 1590 Kč, na místě 1800 Kč
Vystupují:
White lies, Digitalism, Pendulum, Kate Nash, Kylesa, Asian Dub Foundation, Loonaloop, The Ghost Inside, Anberlin, Jimmy Eat World, Bullet For My Valentine, My Chemical Romance, Cancer Beats, Beatsteaks, The Wombats, Borra, Brainscan, Bright Eyes, Deeze Nuts, Destine, Extense, From Our Hands, Got Blue Balls, Chiki-liki-tua, Jenny and Johny, John Butler Trio, Kele, Konflikt!, Levellers, Molotov, Musica De Luxe, Parkway drive, Polemic, Primus, Protest The Hero, Radio Dead Ones, Talkshow, The Like, The Qemists, The Streets, Title Fight, Tokyo Aka Paradise Orchestra, US Bombs, Your Demise, Zoči Voči, Paramore, The streets, Sum 41, Primus, Parkway Drive, Bright Eyes, Levellers, Deez Nuts, Beatsteaks, Molotov, Protest The Hero, Your Demise, Tři Sestry, Chinaski, Kryštof, Vypsaná Fixa, Jiří Schmitzer, Prago Union, Ester Kočičková, Lubomír Nohavica, Southpaw a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Majda | 04. 07. 2014 | 05:19:51
Volné u mě dva lupeny na RFP osobní převzetí Liberec
605 739 877
festival | 02. 07. 2014 | 09:31:13
http://a2larm.cz/2014/06/sezona-psychedelickych-koncentraku-zacina/

Rozum for People | 03. 06. 2014 | 08:32:19
chudák Čunderliková. vona za to teda moc nemůže, asi píše co jí řekli, ale MADNESS jako zakladatelé ska ?! další klamání veřejnosti ve jménu mamonu :(

úroveň | 03. 03. 2014 | 12:20:32
TV Nova, denník Blesk, RockForPeople

lukas kopulety | 07. 07. 2013 | 03:03:14
tos napsal hezky a presně
Věkový průměr?? | 07. 07. 2013 | 09:33:40
Koukám publikum věkový průměr 15 let.Děti.

D.J. | 07. 07. 2013 | 09:28:33
Jaký tam hrál d.j???Světové úrovně?

http://eu.festivalawards. | 20. 10. 2012 | 10:09:31
http://eu.festivalawards.com/success-your-votes-have-been-re

http://eu.festivalawards.com/success-your-votes-have-been-received/
pw | 11. 07. 2012 | 06:48:53
u ankety je hezké jak z Two door cinema club - reportérka udělala Two door CINDA club :))) cinda je v sobotu na císařský :))
scéna pro tance chtivé... | 10. 07. 2012 | 12:14:00
zakázána.

Ono to je o tom ,že prostě tady nezvětšují KAPACITU, jak třeba soundu tak i prostoru.....Pak lidi nadávají,že bylo na Svojšicích a podobně málo lidí...nikdo by nic neslyšel....protože na více lidí to není stavěné ,tak to ani více lidí nenaláká....a více lidí nepříjde protože to je dané již reklamou.....v heslech festival s kapacitou 30 tisíc míst a podobně.....dofám,že příští ročník již bude mít i scénu pro tance chtivé.....
Nadpis | 10. 07. 2012 | 09:47:28
Maďarsko - 10 m obyvatel - Sziget fest - 300.000, Dánsko - 5,5 m - Roskilde - 100.000 ; )



seagate | 10. 07. 2012 | 09:17:57
Barunka a Radek,dvě bytosti v jedné? :D
oldclubber | 09. 07. 2012 | 06:40:25
anonymni

Prosimte neblazni zase. Jsme moc malá zemicka na takový čísla..oni na západě mají svých dost a u nás je asi strop těch 30t.
Anonymni | 09. 07. 2012 | 12:21:33
Kdy budete hlásit čísla přes 60 tisíc návštěvníků----jako všude na západě na velkých národních rockových a tanečních festivalech...viz. Dansko,V.B.,Španělsko...
konec | 08. 07. 2012 | 10:14:59
konec

Zvláště chceme vyzdvihnout přístup Skrillexe a Crystal Castles. Prvně jmenovaný stál natolik o vystoupení před vámi, že - po pečlivé technické obhlídce - po odeznění čtvrteční smrště obratem zahájil náhradní set na YouTube stage. A užil si jej naplno společně se 7000 lidmi ve stanu a stejným počtem kolem něj.

Čas vystoupení Crystal Castles byl laděn na minutu dlouho dopředu proto, že tuto dvojici ihned po vystoupení na RfP čekala patnáctihodinová cesta do Milána. U nás i přes 50minutový posun přetáhli o své vůli domluvenou délku o deset minut, vytvořili ohromný kotel, nadchli přes deset tisíc posluchačů a ... na cestě z Hradce se jim nad ránem rozbil autobus, kterým cestovali. Zatímco návštěvníkům RfP Crystal Castles vyšli vstříc, milánští o jejich koncert přišli.
POZOR-POZOR!!!! | 04. 07. 2012 | 10:42:38
POZOR-POZOR!!!!

Oficiální číslo návštěvnosti v době koncertu nadšených Franz Ferdinand a natěšeného Exampla se přehouplo přes 25 tisíc lidí. Do vystoupení The Prodigy mohlo počet lidí v areálu stoupnout k 27 000.

Právě zde je na místě podstatná informace: na čtvrtek 5. července, jenž se ponese ve znamení The Kooks, Orbital, Refused, Skrillexe a především Faith No More, budou vstupenky na pokladnách k dospozici! Ale pozor - s ohledem na nápor fanoušků Skrillexe a hlavně Faith No More je pravděpodobné, že ve večerních hodinách bude kapacita areálu naplněna!
paranoia | 27. 06. 2012 | 12:15:15
150 000 lidí na R.f.P.2012 konečně pořádná akce doufám....!!!!DOUFÁM,ŽE TO čEŠI ZVLÁDNETE A BUDE VÁS TAM NAD STO TISÍC....Line-up na to má!!!
Petr | 11. 06. 2012 | 04:02:10
Pro Majdu

Ahoj ty lupeny jsou permošky?
Majda | 07. 06. 2012 | 08:51:30
LUPENY

mám dva lupeny a bohužel mi práce nedolí jet, cena za oba 1800,-
info popřípadě vše okolo na 605 739 877
Moderátor | 08. 05. 2012 | 09:06:02
omlouváme se za chybu, v pondělí odpoledne už to fungovalo, pokud by to někomu nešlo (kvůli historii prohlížeče), soutěžte zde: http://www.poslouchej.net/souteze.html
cris | 07. 05. 2012 | 05:18:15
Ani mne to nejde...
Anonymni | 07. 05. 2012 | 02:28:12
funguje to,jen se text nevešel a musel psát bez mezer
soutěžící | 07. 05. 2012 | 12:14:33
soutěž

Dobrej,
také mi to nejde odeslat... funguje vůbec ta soutěž?
Marian | 07. 05. 2012 | 11:55:30
soutěž

Dobrý den,

rád bych se zúčastnil této soutěže o vstupenky na rock for people, ale když kliknu na \"odeslat\", tak se nic nestane. Odeslalo se to? Děkuji za odpověď
limu | 27. 04. 2012 | 09:38:41
Anonymni | 26. 04. 2012 | 08:26:50

no a z čeho se mam posadit na prdel..poslechni si jeho produkci a je to pořád to samé...vokaderovany vokály s pseudotvrdáckym basem, hustý výkřiky. Líbí se mi od něj tak 2-3 věci a to ještě když jsou dobře zamixované. Znova - jo je to momentální stár, bude to show, je to super tah od pořadatele, ale to nic nemění na tom, žen to je megahype.
limu | 27. 04. 2012 | 09:30:59
ale tak já neříkám, že na festák jako je RfP se Skrillex nehodí, ba naopak. Je to zvučný jméno který moc v Evropě nehraje - to je super tah. Jen jsem reagoval na to srovnání a ponižování Prodigy. Skrillex je modní záležitost pro děcka, vsadim se že 90 % lidí co na něj budou pařit by si ho nikdy nepustila. Navíc co vím tak jeho cena se bude točit někde na částce která hravě sfoukne půl lineupu dohromady, je to jen DJ a bude jen pouštět CDs. Jsem hodně zvědav kolik lidí dá jeho set až do konce, rockeři budou asi hodně v limbu z toho :D.
Anonymni | 26. 04. 2012 | 08:44:59
Madonna na RFP

Hlavně Rock for people letos smázl i Madary,myslím....Skrillex je asi něco takového jako kdyby někdo na Rock for people přivezl Madonnu,v U.S.A. NO1!!!Jen je škoda ,že je festival v týdnu!!!!!!!!A The Prodigy je zajímavé ,že jsou na všech větších festivalech v EU headliner!!!!Co chcete víc????Víc to nejde!!!Pak již jedině Verve,Oassis-neexistující,Lady gaga,Radiohead,Roxette,Madonna.....
komár | 26. 04. 2012 | 06:51:33
proti prodigy nic nemám, jejich starý fláky mám rád, ale jsou tu po několikáté a Skrillex moc návštěv na kontě nemá. Myslím že je na čase aby ukázal v čem je jeho kouzlo. Nejde o to že bych ho musel slyšet, vyjmenoval bych ti spoustu jiných projektů co bych tu viděl radši, o tom kdo tu ale vystoupí mi bohužel nerozhodujem. Každej potřebuje zaplatit fesťák. Proto si stojím za svým. Od RFP je tohle skvělý tah, přijede moooc lidí. nakonec i ty :) jinak prodigy měli štěstí na dobu kdy začli dělat hudbu, momentálně je hodně těžký se prosadit do podvědomí, těch lidí co dělá hudbu je strašně moc, nemyslím si že Skrillex potřebuje nějakou mediální masírku. však uvidíš sám. peace
Anonymni | 26. 04. 2012 | 06:26:50
tohle že je mr*ka???? zapařím si na Skrillex rozhodně mnohem líp než na prdg.

http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g&feature=relmfu
limu | 24. 04. 2012 | 12:49:24
to komár

tak skrillex je aktuální mediální mr*ka nic víc, krutej dubstep? ty woblery s vokaderem máš za krutej dubstep? no dobře, ale až tenhle vyhypovanej týpek dokáže jen za nehet toho co Prodigy tak ano. Zatím je to jen nafouknutá bublina. to že maj Prodigy to nej za sebou je jasný, ale říkat o nich trapárna a zároveň chválit skrillexe?
Anonymni | 22. 04. 2012 | 10:39:42
Taky jsem čekal Skrillex ve stejný den s Prodigy....takže možná v příštím životě....a to jste mezi ně mohli dát rovnou D.Js...Adama Bayer...atd..na oba dva dny....ale Skrillex je hodně exlusivní vystoupení...v čr..
komunista | 22. 04. 2012 | 07:52:25
Byl jsem na nich v 09 v Praze a naprostej mazec! Jinak máš pravdu, už mají vše za sebou, ale i tak jejich show je mega! A jejich tracky nikdy neomrzej! A Skrillexe jsem ještě neslyšel, takže se taky přiklánim spíš k němu, ale je to těšký chtěl bych obojí . . .
komár | 21. 04. 2012 | 06:47:15
komunista

tady zrovna není co řešit, jestli chceš zažít trapárnu tak si dej starý prodigy, jestli chceš zapařit na aktuální krutej dubstep , tak Skrillex, naprosto jednoduchá rozhodnutí. u mě to jednoduše vyhrává skrillex. prodigi jsou za zenitem. ačkoliv svoji práci v historii zvládli na jedničku (respect). teď už je to trapárna.

http://www.youtube.com/watch?v=eOofWzI3flA&feature=related
komunista | 21. 04. 2012 | 01:38:52
A co teď? Logicky jsem čekal, že Skrillex a The Prodigy budou hrát v jeden den a oni to takhle blbě tozdělej, šance, že bych zvládnul 2dny je nulová a teď co si vybrat Skrillex vs. The Prodigy!
lukas kopulety | 19. 04. 2012 | 08:53:44
trailer

cemu se divite sme v cr
uff | 19. 04. 2012 | 03:23:34
trailer :-O

trailer je fakt trapnej ....prirozeny zaber na plechovku staropramenu, stanek t-mobilu.. klasicka komercni prostituce a fakt venkovska tancovacka .(
no coment... | 19. 04. 2012 | 10:33:00
trajler :DDDDDD

tohle je trajler jak na nejakou vidlackou zabavu :DDDDD ne jak na festival pro 20.000lidi to trapas radsi to stahnete!
Anonymni | 07. 04. 2012 | 03:57:21
Nakup oblečení Adidas,za 3000 tisíce a dostaneš vstupenku a pláštěnku RFP 2012.
Exlusivní edice | 06. 04. 2012 | 03:09:05
Hlavně Skrillex na celý východ se..e a jede jen k nám do ČR,kde je vše možné...V USA je něco jak Lady gaga...atd....je to velice,velice exklusivní vystoupení....
roman | 05. 04. 2012 | 06:51:38
skrilex je neco jako jackson v popu neee???prostě king of dupstep
lukas | 05. 03. 2012 | 01:04:07
chtel sem jet nekam na orbital do hradce diky moc na tyhle legendy elektronicke muziky se tesim :) a prodigy k tomu a example a dj stan me staci na jeden den super diky
Anonymni | 03. 03. 2012 | 11:34:44
Protože jeden den z RFP se věnuje elektronické hudbě...tak jed jen na ten den kdy budou hrát elektronickou taneční hudbu...prodigy,orbital-tech-house,a skrillex....myslím,že tuto sestavu nikdy na párty neuslyšíš...češi začali být moc zhýčkaní festivaly...ale zadek nezvednou aby jeli to ne,a jen mumlají na forech...zvláštní fenomén.A upřímě dnes je jen minimum technařú co poslouchají v mp3 jen techno...a jestli bude nádherný den tak to bude nářez....jenom já nepojedu protože je to v týdnu-pracovním...takže úplně k ničemu..vzít si dva dny dovolenou.
firestarter | 02. 03. 2012 | 09:38:00
Prodigy na rokáči? :-(

dopr. . . proč Prodigy na zasranej rockovej fesťák. Sem technař, Prodigy sou můj život a nesnážím debilní rockery. kurv .. .
Masakr. | 02. 03. 2012 | 07:01:12
Mazec.....konečně ČR sekunduje západím festivalům....A konečně RFP prozradil dvě mega hvězdy....prodigy a orbital
petr | 02. 03. 2012 | 09:47:27
jééé

ptám se ptám .. proč proboha prodigy?? za 1 tam byli před pár lety a za druhé jsou dosti out celý slavný pro židy .. či prodžidy .. jak chcete .. no orbital jsou super .. taky dobrý old school, ale ty prodigy .. ach jo ..no ale stejně tam jedeme ..
Anonymni | 14. 02. 2012 | 06:54:33
BRAVÍČKO.

jinde jsou headlinery VERVE,RADIOHEAD,BJORK...a jen tady rychlokvažky z BRAVÍČKA.
Anonymni | 14. 02. 2012 | 06:51:27
nic mooc.

To je všechno pro posluchače 15 až 20 let....pro EMO....a tak...
Moderátor | 14. 02. 2012 | 05:42:11
Enter Shikari - další z potvrzených

http://youtu.be/PSjaM9E2gr4
Anonymni | 14. 02. 2012 | 05:20:06
stejně nic moc.......možná koks někoho naláká.
Moderátor | 13. 02. 2012 | 04:35:46
další jména

tak se rockovým fanouškům snad zalíbí před chvílí ohlášení The Subways a The Kooks
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |