Femme 2 Fatale v Radosti FX

Femme 2 Fatale v Radosti FX

25. 01. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
V pátek 27.1.2006 přivítáme v Radosti FX po delší odmlce lehce skandální DJskou dvojici Femme 2 Fatale. Doprovodí je Loutka a Radost FX DJ Vectif.
Důkazem nesporných kvalit dvojice Feeme 2 Fatale je budiž fakt, že jsou reprezentováni prestižní bookingovou agenturou Peppermint Jam. F2F předvádí za gramofony skvělou show a také značný hudební přehled. Aktuální a moderní houseový sound je jejich další devizou.

F2F doprovodí nestor a godfather českého houseu DJ Loutka a resident klubu Radost FX a party Plastique DJ Vectif, který vystoupí ve společném setu s jedním z našich nejlepších saxofonistů Ivanem Myslikovjanem. Tenhle mejdan bude zase hodně divokej. V pátek 27.1.2006 v klubu Radost FX.


Feeme 2 Fatale
„Sorry, they are really fucking good!“, to je věta, která je nerozlučně spojená s první femme djskou dvojicí, která v létě roku 2001 skandálně rychle odstartovala kariéru na ostrově s největší hudební konkurencí - Ibize. Jejich zvuk, styl a glamour jsou vždy o krok napřed. Femme 2 Fatale jsou energy girls a způsob, jakým doslova grilují své fanoušky je obdivuhodný. Jejich sety jsou živé a spontánní. Vždy kombinují několik různých stylů a při jejich vystoupení se zabaví opravdu každý. Nejedná se jen o djing, ale o jeho spojení s divadlem, módou a kabaretem. Scandal Twins Femme 2 Fatale se Vám představí na party Scandal!



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika