Performace na Transmission

Performace na Transmission

25. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Metal Rob je tříčlenný projekt holandských performerů, kteří používají speciální kostýmy vybavené nejmodernějšími technologii. Asi na každého tyto vesmírná monstra udělají dojem i z pouhé fotografie.
To že Transmission slibuje velkolepou show jste už nejspíš slyšeli. Stejně tak, že se chystají speciální performance. Z celé jejich řady bude vrcholným vystoupením show projektu Metal Rob, který měl vloni premiéru před desetitisícovými davy návštěvníků holandských Sensation White a Sensation Black.

Metal Rob je tříčlenný projekt holandských performerů, kteří používají speciální kostýmy vybavené nejmodernějšími technologii. Asi na každého tyto vesmírná monstra udělají dojem i z pouhé fotografie. Jejich vystoupení je těžké popsat slovy. Můžete se těšit na útok tří vesmírných robotů, kteří střílí laserovými děly, šlehají oheň, a ze svých tří metrů vás scanují infračervenými zornicemi.

Pokud ještě nemáte vstupenky první megaparty s Ferry Corstenem v T-Mobile Aréně, můžete je až do konce ledna koupit za 500 Kč (vč. poplatků) v Ticketpru, nebo shopu United Music, kde ke každé objednávce dostanete zdarma CD Transmission 1.

Angel Club

Angel Club

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika