Ferry Corsten aneb kdo si hraje, nezlobí

Ferry Corsten aneb kdo si hraje, nezlobí

21. 04. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Cestuje po turné, pracuje na skladbách, připravuje pravidelné Corsten's Countdown, prostě je pořád v jednom kole. Kromě toho, že Ferry co nevidět vydá novinkový singl a album, spolupracuje také na tracku s Arminem van Buurenem. Pojďme se podívat, co je u něj dále nového.
Ferry Corsten v minulém týdnu představil oficiální teaser ke svému novému singlu "Feel It", který co nevidět vyjde u labelu Flashover Recordings.

Teaser:


Earth Hour 2011
Earth Hour 2011, o kterém jsme se již v minulém měsíci zmiňovali, slavilo velký úspěch. V sobotu 26. března se miliony lidí po celém světě připojili k aktu agentury WWF. Jedná se o mezinárodní akci, při které bylo vypnuto osvětlení na významných stavbách po celém světě. V Nizozemí tato akce proběhla na De Dom v Utrechtu, Erasmus Bridge v Rotterdamu a na amsterdamské Aréně. Ferry Corsten k této příležitosti uspořádal exkluzivní vystoupení na Rembrandtsquare v Amsterdamu, kam ho přišly podpořit davy lidí.



Facebook
Ferry vyjadřuje vděčnost za podporu svým fanouškům na facebooku. Jakmile jeho stránka přesáhne 500.000 příznivců, přislíbil stažení jednoho ze svých tracků zcela zdarma. Pokud budete chtít, tak můžete Ferrymu poblahopřát ke 200. epizodě Corsten's Countdown a nebojte se, tvůrčím schopnostem se meze nekladou! Nejoriginálnější přání vyhrává lukrativní balíček cen: 2 x VIP vstupenku na Ferryho vystoupení kdekoliv na světě, k tomu obdržíte na cestu 2 letenky a ještě k tomu všemu ubytování na 3 noci v hotelu.



Radio show Corsten's Countdown

Pravidelná rádio show Corsten's Countdown bude zanedlouho oslavovat jubilejní 200. epizodu. Prostřednictvím www.ferrycorsten.com/cc200 můžete hlasovat pro své tři nejoblíbenější tracky. Současně své hlasování můžete doplnit komentářem, proč jste vybrali vaše tři tracky jako nejlepší. Deset nejlépe hodnocených skladeb poté bude odvysíláno v jubilejním vydání společně i s nejlepšími komentáři. Pokud budete mít štěstí a zrovna váš komentář Ferry vybere do vysílání, jako odměna na vás čeká mikina a klíčenka s logem Ferryho Corstena a DVD Backstage.

Nové album
Dlouho očekávané nové album Ferryho Corstena je už skoro na spadnutí. Jedním z umělců, s kterým Ferry spolupracuje, je jeho kolega a kamarád Armin van Buuren. V minulém roce pro změnu Ferry vypomohl s trackem Minack na Arminovivě albu Mirage. Letos se situace obrátila. Nový singl bude již čtvrtým společným trackem těchto dvou umělců.

Right Of Way - Deluxe Edition
"Right Of Way" bylo první album, které Ferry Corsten vydal pod svým vlastním jménem v roce 2003. Album obsahovalo tři mega hity Punk, Rock Your Body, Rock a It’s Time. Po více jak sedmi letech se album vrací opět na scénu, ovšem ve zcela nové Deluxe Edition. Toto nové vydání obsahuje deset bonusových remixovaných tracků od Above & Beyond, Moby, Cosmic Gate, Marcel Woods, Arty či The Thrillseekers.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika