Gate Reinvention

Gate Reinvention

26. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak zní název akce, která se odehraje 28.1.2006 v Košickém klubu Radical. Pokaď přemýšlíte o výletu k našim východním sousedům, vězte, že jako headliner se představí německý techno dj Arkus P.
Promotion: Snáď najväčším ťahákom bude slovenská premiéra vynikajúce nemeckého dja ARKUS P. Momentálne patrí Arkus k úplnej špičke techna, ktoré si hovorí aj schranz. Jeho vystúpenie bude o to zaujímavejšie, že sa nám predstaví LIVE!!! Celé to však rozbehne Mersey z Čiech a správne tempo pred Arkusom nasadí Bolek, dj a promóter v jednej osobe (Tiesto, Paradog, Stigma...). No a po Arkusovi to dorazí Herák, ktorého v poslednej hodine začne dopĺňať miláčik domáceho publika Kadela.

House stage rozbehne chalan zo záp. slovenska dj Jay, ktorého presne o pol noci vystrieda legenda slovenskej house scény, domáci dj, ktorého však v košiciach máte málokedy možnosť počuť Martin Haberland. Ten to aj patrične pripraví pre headlinera z čiech JAVASa. Ten patrí medzi špičku českej scény a svojho času boli legendárne jeho spoločné sety z vokalistkou Ivou Bítovou. A krásny house dojazd Vám na záver pripraví Ricardo.

GYRRO z Nitry je headlinerom psyTrance stageu. Predním však ešte budete môcť počuť slovenskú jedničku psytrancu Guba z workingpro. A tretím do partie je z Macedónska Ilija, ktorý sa po nejakom čase strávenom v Jaúonsku rozhodol o presťahovanie do Európy a vybral si naše Košice.

Samozrejme, že ku takejto party patrí aj after. O ten sa postará Kadela (Kadish), ktorý vám predstaví svoju schizu a zahrá vám v oboch svojich podobách...techno vs. House. Prekvapením budú jeho hostia...Aký? príďte a uvidíte.



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika