Soutež o Kamikaze Dimension

Soutež o Kamikaze Dimension

26. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DC promo slaví své sedmé narozeniny a tak akci nemohli uspořádat nikde jinde, než v pardubickém Lku. Vystoupí brit Regis, Toky, Boss, Džejár Lord Space a další. Mimo informací o spuštění webu zde můžete i soutěžit.
Dnešním dnem byl spuštěn web k narozeninové akci agentury Dance Club Promotion, která v tomto období "slaví" 7 let své působnosti na taneční scéně. Slavit se bude s Regisem a to v Pátek 17.2. v L-klubu v Pardubicích.

Aktuálně si můžete zasoutěžit o hodnotné ceny našich partnerů, stáhnout si nové, ale I starší sety Djs, nebo si poslechnout reklamní radio spoty. Z počátku příštího týdne si budete moci zakoupit vstupenku v předprodeji za narozeninových 250,-kč včetně poplatku. Jako bonus jsme Vám v sekci download připravili výběr 11 reklamních spotů za uplynulých 7 let. Více na www.dcpromo.cz/kamikaze5

Po dlouhých debatách o tom, zda-li Carl O Connor aka Regis zavítá do České Republiky máme jasnou zprávu. Po podrobné debatě slovenských zástupců techna o tom, že ne všechno kolem taneční scény v ČR je tak "nehezké" a že existují akce, kde si party people opravdu užívají, Regis nakonec svolil k vystoupení na narozeninové party v Pardubicích. K akci jsou spuštěny stránky, kde si můžete přečíst informace o vystupujících, podívat se na fotoreporty z předešlých Kamikaze Dimension Parties a také se zůčastnit anketní soutěže o zajímavé ceny a napomoci tak celkové kvalitě akcí, které pro Vás děláme.

Ke stáhnutí je připraven společný set Dje Tokyho a Bosse ze Svojšic2005, ale také trochu housíkových ritmů v podání Honzi Vavřína a také funky v podání pražského Madmana. Později bude doplněn Dan Cooley a další.

Vstupenka byla s ohledem na narozeninový charakter akce cenově zohledněna na 250,-kč v předprodeji včetně poplatků a již v týdnu od 30.1. si budete moci lístek zakoupit v oficiálních obchodech a také online na shop.techno.cz Pro tento večer byli s majiteli klubu dohodnuty příjemnější ceny na barech tak, aby se vše neslo v duchu narozenin a my jsme mohli návštěvníkům alespoń pro tento večer vyjít i touto formou vstříc. Mojito a Cuba Libre za 70,-kč. Ceny veškerého zboží budou poníženy o 20% jen pro tento večer. Barevný Lklub, masivní světelná show, EAW sound na obou stageích... Více informací checkujte na www.dcpromo.cz. Pravidelně také každý Pátek od 22.00 hodin na novém Fajn Life Radiu 91,6FM ve Východních Čechách.


Soutěžit o 2x2 volné vstupy můžete zde


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika