Vítěz Ibiza Dj Awards D-NOX premiérově v ČR!

Vítěz Ibiza Dj Awards D-NOX premiérově v ČR!

26. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Tento pátek 29. 4. vystoupí poprvé v ČR jeden z nejúspěšnějších současných hudebních německých producentů současnosti D-NOX. U této příležitosti namíchal nový promo mix a níže si kromě něho můžete shlédnout i pozvánkové video či poslední info k akci.
Christian Wedekind aka D-Nox je v posledních letech známý především jako polovina úspěšného producentského dua D-Nox & Beckers. Jeho DJská kariéra však začala již počátkem 90. let, kdy se díky svým propracovaným setům a skvělé komunikaci s publikem zařadil mezi nejpopulárnější DJs v západní části Německa. Počátkem nového tisíciletí si splnil jeden ze svých snů a založil si vlastní techno/tech house label Sprout Music, ke kterému brzy připojil i více progresivně orientovaný sub-label Plastik Park. Byla to však teprve jeho spolupráce s talentovaným producentem Frankem Beckersem, která mu pomahla dostat se mezi světovou DJskou a producentskou elitu - jejich společné skladby jako Jetlag Slave (Baroque), Seven Hours (Electribe) nebo Memory Cell (ve spolupráci se slavnou dvojící David Amo & Julio Navas) dosáhly opakovaně na první příčku většiny světových hitparád včetně prestižní Top 100 hudebního portálu Beatport. Následovaly remixy pro jména jako Tocadisco či Minilogue a pravidelné hraní v nejprestižnějších klubech a na obřích festivalech po celém světě.

Po velmi úspěšném debutovém CD Left Behind nyní dvojice D-Nox & Beckers přichází se svým druhým albem Distance, které D-Nox představí ve svém exkluzivním setu 29.4.2011 v pražském klubu Venue.

Mezi jeho úspěchy patří i první místo v prestižní anketě Ibiza DJ Awards 2010 v kategorii Progressive House, společně s legendárním dj Sasha! (kompletní výsledky ankety a video z vyhlášení naleznete pod tímto odkazem. Jeho vystoupení proběhne v pátek 29.4.2011 v klubu Venue (ex Kostel) na rezidentní párty Believe djs Tazz&Biodan, a zároveň zde představí své nové album Distance v exkluzivním tříhodinovém dj setu. Budete tak mít možnost jako jedni z prvních okusit zcela nový materiál od jednoho z nejúspěnějších německých umělců současnosti. Kromě rezidentních djs line-up doplní dj Slater, majitel českého nakladatelsví Tribal Vision Records. O vizuální stránku večera se postará VJ MONO.

Nový promo mix D-NOX stahujte na: http://www.sendspace.com/file/anvufv
a na pozvánkové video k akci se podívejte níže:


Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.venueclub.cz

Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BELIEVE PARTY WITH D-NOX

Pátek 29. 4. 2011
Vstup: v predprodeji 200,- Kc + poplatky = vstup pro dva! Na miste 200,- Kc za osobu
Vystupují:
D-NOX (DE), Tazz & Biodan, Slater
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Nirthy
28. 04. 2011 | 20:05:17
+0 | -0

Super

No konecne nekdo dovezl poradne jmeno. Skoda jen ze nemuzhu dorazit :(
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika