Mr.X aka Afrika Islam na GTFCKD

Mr.X aka Afrika Islam na GTFCKD

27. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzhledem k tomu, že v květnu má být opravdu teplé počasí, užijeme si program již 4. dílu party GTFCKD v plné jeho síle. Co všechno Vás v pátek 13. 5. v příjemném prostředí  klubu Lávka a jeho okolí čeká, si můžete přečíst v následujícím článku.
Jak již bylo řečeno, na další díl oblíbené párty GTFCKD jsme pozvali legendu a velkého oblíbence naší klubové scény - Mr. X aka Afriku Islama z Los Angeles. Nějaký čas tu nehrál, tak si ho nenechte ujít. Dle jeho vlastních slov má pro nás přichystanou živelnou show, jakou tady ještě nikdo neviděl. Ta bude rozdělena na dvě vystoupení. Kratší funky part představí na VIP Boatu a poté se pochlubí taneční dvouhodinovkou přímo v klubu Lávka.

Pojďme si říci základní fakta a informace, které byste měli vědět.

HLAVNÍ PROGRAM – KLUB LÁVKA


Akce se koná v pátek 13.5.2011 v klubu Lávka. Hlavní program začíná ve 22:00 a končit bude okolo 06:00. Klub pro návštěvníky bude otevřen od 21:30. Hlavní program Vám nabídne dvě oddělené hudební stage.

Na hlavní Radio Expres stage se můžete těšit na taneční elektronickou smršť v čele s Afrikou Islamem, kterého doplní legenda naší klubový scény Josef Sedloň, rezident Ketan s perkusistou Rishinem a Dannloop.

Na druhé alternativní stage Vás rozhoupe aktuální sound hip-hopu ve všech jeho podobách v režii předních českých djs, jimiž jsou oblíbené tváře tohoto stylu. Jmenovitě člen legendárních PSH Orion, dále djové Maztah a Rawal.

Klub již bude plně otevřen, čímž se nabízí jeho neuvěřitelné, designované a členité prostory včetně teras v bezprostřední blízkosti Karlova mostu.

O vizualizaci se bude starat celý večer VJ Luper z KinocirKus crew a Paddy V.I.A. z Artist Collective Area.

VIP PARTY BOAT TRIP


Nepříjemnější novinka 4. dílu GTFCKD je bezesporu VIP Party Boat. Ta se nám, díky již teplému počasí, vyloženě vybízí. Tato speciální loď bude vypravena od klubu Lávka v den akce, tedy 13.5.2011 - odjezd 20:00 a na nikoho se opravdu nemůže čekat. Doporučujeme majitelům VIP lístků dostavit se cca 30 minut před odjezdem lodi. Loď odplouvá z přístaviště, jenž se nachází přímo v klubu Lávka! Poté se už naloděni naladíte na vlnu Afriky Islama a další DJe. Přejeme skvělou zábavu na palubě!

Loď Vás doveze zpět ke klubu okolo 23:00. Tedy již přímo do rozjetého hlavního programu. Na této 3 hodinové plavbě Vás bude bavit svou, za tento večer, první show ve funky stylu Afrika Islam. Doplní ho Dj AK-47 ze seskupení Los Fishos Acidos a House of Samba spolu s Ketanem. Na lodi se budeme vlnit vyloženě ve veselých a letních rytmech funky houseu, energického latina a samby. Pro naprosto všechny přítomné budou připraveny uvítací welcome drinky od hlavních sponzorů naší párty.

VIP loď má omezenou kapacitu maximálně 150 lidí. V předprodeji je již pouze 80 VIP lístků. S koupí tedy rozhodně neváhejte. Pokud si chcete párty užít se vším všudy, setkat se s Afrikou Islamem osobně, podebatovat s touto světovou djskou star u sklenky dobrého pití, buďte s námi na VIP lodi. Nebudete litovat!


VSTUPENKY
Základní vstupné jen na hlavní program do klubu Lávka od 22.hodin si můžete zakoupit v předprodeji v síti Ticketportal za 200,- + poplatky.

Na místě si můžete základní vstupenku zakoupit za 250,- VIP vstupenku. jenž platí jak na VIP Boat tak do klubu Lávka pořídíte pouze v předprodeji za 500,- + poplatky.

Sledujte naše webové stránky, nebo se k nám přidejte na Facebooku, aby Vám neutekla žádná novinka. Na Facebooku kromě jiného pravidelně zveřejňujeme hudbu od všech našich vystupujících.

www.getfcked.com

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 200/250 VIP 500,- v předprodeji
Vystupují:
Main Stage: Mr.X aka Afrika Islam (USA), Ketan feat. Rishin (drums), Josef Sedloň, Dannloop Lávka Night Stage: Orion, Raval, Maztah VIP Boat: Afrika Islam, Ketan, AK-47
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 13.5. Lávka
2x2 vstupy na VIP Boat
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika