Fotografická soutěž Okultění

Fotografická soutěž Okultění

27. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 29. dubna se pod kabátem pražského Majálesu předvede několik talentovaných začínajících fotografů. Ve 14 hodin bude zahájeno na dvoře Filozofické fakulty UK v Celetné ulici a nedaleké kavárně Le Court slavnostní vyhlášení Okultění 2011.
„Každý rok se zvyšuje úroveň akce a vždy přiláká o něco více diváků. Pomalu rosteme, a stáváme se součástí pražského studentského i veřejného života. Věříme, že letošní ročník přiláká ještě více lidí a poodhalí zase nějaký ten vznikající talent," řekl Tomáš Gavlas, předseda občanského sdružení Culto a hlavní organizátor akce.

Veškeré zajímavé fotografie jsou vyvěšeny na www.culto-ako.cz, kde diváci mohou hlasovat. Kromě divácké ceny, se bude udělovat i cena od odborné poroty v čele s Věrou Matějů, předsedkyní svazu českých fotografů. Zároveň bude rozdána spousta dalších zajímavých ocenění.

Během večera se o zábavu postarají i muzikanti. Okultění dá možnost vystoupit několika kapelám. Nejlepší hudební formace vystoupí na pražském Majálesu skapelami jako jsou Chinaski nebo Skyline.

Výsledky soutěže budou vyhlášený před 20 hodinou v přilehlé kavárně Le Court.

Dodal: Štěpán NEUBAUER, PR Majáles
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika