United Flavour zakončí Attitude tour v Lucerně

United Flavour zakončí Attitude tour v Lucerně

05. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina United Flavour vydala v březnu 2011 nové album „Attitude“, se kte-rým se rozjela na turné po českých a slovenských klubech. Šňůru jarních koncertů uzavře 17. 5. v Lucerna Music Baru.
Novou desku plnou zajímavých mezinárodních hostů představili United Flavour v rámci „Attitude tour 2011“. Pověstná živelná show se španělskou frontmankou Carmen slavila úspěch ve čtrnácti městech v Čechách a na Slovensku a většinu koncertů obohatili také hostující zpěváci a muzikanti. 17. května vyvrcholí šňůra koncertem v pražském Lucerna Music Baru, na kterém kapelu podpoří hosté, jež vystupovali v rámci tour nebo se podíleli na nové desce. Z Německa dorazí zpěvák U-cee, z Paříže zpěvák King Kalabash (Big Famili), dále se můžeme těšit na senegalského tanečníka a zpěváka Kaolacka a saxofonistu Radima, leadera Prago Union live bandu. United Flavour se ve svém domovském klubu objeví znovu po dvou letech a naváží tak na sérii třech vyprodaných koncertů, která začala v roce 2007 na turné k debutové desce Unity.

Album Attitude vyšlo na labelu SubPub Records a obsahuje sedmnáct tracků s velkým žánrovým rozpětím od reggae, dancehallu, world music po hip-hop, latino a soul. Na tvorbě desky se podíleli lidé čtrnácti národností a pozvání k hostování přijala řada zajímavých hostů. Patří mezi ně hvězdný zpěvák Konshens (JAM), který pravidelně obsazuje přední místa singlových hitparád, dancehallové trio Ward21 (JAM), Ras Kuko a Bratt ze španělské skupiny Cañaman, Cheeba (PL) z East West Rockers, česká rapperka Lara303, již tradičně zpěváci King Kalabash a Baron Black (Martinik/FR), senegalský zpěvák a tanečník Kaolack, skvělá vokalistka Adena Myrie (JAM) a další. Mezinárodní kooperace proběhla také při postprodukci, když na mix alba dorazil z Londýna zvukař a producent Derek Fevrier a mastering probíhal v senegalském studiu Real Master.

Attitude - audio ukázky: http://www.unitedflavour.com/index.php?page=audio
Attitude – objednávky alba: http://attitude.unitedflavour.com/

uf

Po zakončení klubového turné plánují United Flavour krátkou koncertní pauzu, ve které budou točit nové videoklipy a čerpat síly na letní sezónu. Kromě akcí v České republice se vydají také na zahraniční festivaly do Polska, Slovenska, Maďarska a Španělska. Seznam po-tvrzených koncertů najdete na webu kapely.

Soutěž o CD Attitude a vstupy na koncert

O co hrajeme: 2 vstupy + CD Attitude

Otázka: United Flavour uzavřou turné s novým albem v pražském Lucerna Music Baru 17.5. Jak se turné jmenuje a kolik koncertů čítá?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Adresa:


Telefon:


Souhlasím, aby byly v případě výhry zadané informace poskytnuty pořadateli.

Email:




Soutěž bude vyhodnocena 16. 5. 2011

Dodal: Jana Tomášková, IAM unlimited s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: UNITED FLAVOUR

Úterý 17. 5. 2011
Vystupují:
United Flavour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika