Break4Beats ve Flédě

Break4Beats ve Flédě

30. 01. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Po minulém "doublovaném" hvězdném obsazeni v podobě těch svěžích a nejaktuálnějších hýbačů dnb scény posledních let - Johna B a Future Prophecies, přivážíme na Flédu 17.2. legendu, klasiku a ikonu drum and bassové scény od jejich počátku - DJ ZINC!
Po minulém "doublovaném" hvězdném obsazeni v podobě těch svěžích a nejaktuálnějších hýbačů dnb scény posledních let - Johna B a Future Prophecies, přivážíme na Flédu 17.2. legendu, klasiku a ikonu drum and bassové scény od jejich počátku - DJ ZINC!

Sekundovat mu bude samozřejmě resident DJ Sayko, X.Morph a MC Lobotomia, Pixie a producentský objev z Pardubic Denius!


DJ ZINC (Uk, True Playaz)

Minule to byli ti aktuálnější "hýbačí" dnb scénou, tentokrát přivítáme legendu ZINCA, který se tu naposledy s velkým ohlasem představil na festivalu Love Planet! Od svých nejrannějších nahrávek Zinc platil za unikátního producenta v oblasti drum`n`bassu a na konci dekády jeho vinyly definovaly standard v beatově orientovaných klubech. Jako dj se etabloval na začátku devadesátých let; poté následoval logický krok - studio... Kolem roku 1991 přišel za Zincem dj Hype a přesvědčoval ho, aby rozběhli spolu label. Netrvalo dlouho a spolu s Pascalem dali dohromady dnes již legendární značku True Playaz. Jak sám Zinc o True playaz říká a žertuje: „Hype rozhoduje o tom, co přesně se vydá a na čem se to vydá. To je pro mě dobré; když složím track, který sedí, tak ho dáme na vinyl. Když ne, prostě ho vyhodíme. Jsme rovnocenní partneři, ale Hype na sebe bere veškerou zodpovědnost, když je nějaký malér – a to je super.“ Sami o sobě skromně říkají, že jsou všichni tři natolik zaměstnáni labelem, že vlastně ani neví, v čem spočívá jejich úspěch. „Ačkoli hodně lidí tvrdí, že bezpečně poznají vinyl vydaný True Playaz, nemůžu říct, že bychom měli nějak výrazně odlišný zvuk. Jenom děláme to, co jsme dělali vždycky a snažíme se zásadně neměnit myšlenku se kterou jsme značku rozjeli“, dodává Zinc, který svojí kariéru shrnuje slovy „ Občas je to trochu šílené a je za tím vším tvrdá práce, ale nic bych neměnil – je to dobrý“. Co tedy můžeme čekat? Starý dobrý junglový zvuk, zábavné jump-up tracky promíchané se stepem, prostě vysmátou a rozjetou zábavu na kterou jsme u True playaz zvyklí.

Dj Pixie
Představitel pražského drumandbassového soundsystemu Tele2beatz. Za 3 roky působení se z neznámé crew stal jeden z nejpopulárnějších drumandbassových sound systému v Čechách, který můžete slyšet hrát po celé ČR.Mezi pilíře dnb stylů, které od něj můžete slyšet, patří jump-up, techstep kombinované s raggajunglem a melodickými věcmi. Mezi jeho oblíbené labely patří: Breakbeat Kaos, Formation, Grid, Infrared, Urban Takeover, Ganja records, Renegade Hardware. Oblíbení producenti: Sub Focus, Zen, Pendulum, Distorted Minds, Baron, Nightwalker, Simon Bassline Smith, J Majik, Aphrodite.

Denius
Denius je jednočlenný dnb a downtempovy projekt z Východních Čech. Krom několika tracků na českých kompilacích se může pochlubit i účastí na cover CD anglického časopisu Knowledge. Je jedním z těch, kteří pomalu, ale jistě, začínaji ukazovat světu, že i v ČR to myslíme s drum and bassem vážně. V djských vystoupeních můžeme očekávat velkou pestrost při výběru desek, spoustu vlastních a nevydaných tracků.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika