2. report z Imperium

2. report z Imperium

30. 01. 2006  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (0)
První letošní technoparty v Boby centru je za námi. Ano, hádáte správně, všichni příznivci techna a velkých tanečních parties vůbec se zajisté velmi těšili na 27. ledna. Imperium bylo skutečně geniální a věřím, že se i Vám páteční noc vydařila a těm ostatním, kteří nebyli, nezbývá než doporučit další díl.
První letošní technoparty v Boby centru je za námi. Ano, hádáte správně, všichni příznivci techna a velkých tanečních parties vůbec se zajisté velmi těšili na 27. ledna 2006 na IMPERIUM. Přecijen od 28. října 2005, kdy byla poslední technoparty v Bobíčku – APOKALYPSA, už uplynulo spousty času. Dalo se tedy překpokládat, že návštěvníků bude mnoho a předpoklady se, v tomto případě lze jednoznačně říci, „přeplnili“. Tentokrát jsem do víru tance vyrážela o něco později než obvykle, ale vzhledem k tomu, že důvodem byla soukromá warp-up party s přítelem, tak rozhodně ničeho nelituji :-)

Když jsme přijeli k Boby, tak parkoviště bylo úplně natřískané, ale naštěstí jsme úplně na konci nalezli volné místečko a bohudík, že bylo až tak vzadu, alespoň jsme to měli kousek k VIP vstupu. Ale přestože to byl jen kousíček, tak mi dal pořádně zabrat, nevím, zdali chtěli pořadatelé eliminovat návštěvníky, kteří by se předem chtěli notně „upravit“, ale myslím, že kdyby posypali to ledové kluziště, které se kolem Boby Centra rozprostíralo, tak by to usnadnilo nemnohým přístup. Já osobně jsem přec ve 100% střízlivém stavu, ale s botami na vysoké podrážce a podpatku měla dosti velký problém těch 50 metrů ujít. Nakonec vše dobře dopadlo a s úlevou jsme vstoupili do pěkně roztancované Laser Show Hall a to akorát ve chvíli, kdy si to s vinylama pěkně rozdával můj oblíbený světoznámý španělský DJ Cristian Varela a.k.a Chris Vareland–Carlos Duran, který ve světě platí nejen za jednoho z nejlepších DJ´s na techno scéně, ale též za charizmatického elegána. Taneční parket byl úplně našlapaný k prasknutí, takže ti z Vás, kteří k tanci potřebují více prostoru, by museli vzít za vděk místem ve vyšších patrech, mám tím na mysli prostory mezi stolky, gauči a horními bary, ale nebojte, všichni zájemci o techno stage se vešli. Po Cristianovi ovládl gramce americký DJ Dylan Drazen, který pro mne byl velkým překvapením, jeho set mne zaujal nejvíce. Musela jsem rychle běžet co nejvíce dopředu k reprákům a užít si to maximálně možně v kotli roztančených partypeople. Už si také hned hledám a stahuji jeho sety z netu.

DJ Dylana Drazena vystřídal jistě všem dobře známý a lety prověřený Oscar Mulero, který byl dalším zástupcem španělské technoscény, který začal svoji DJ´s kariéru na konci 80. let minulého století a od té doby se stále drží na vrcholu a budiž mu za to dík. Chtěla jsem se podívat na pořadateli avizovanou playstation zone. S překvapením se pod tímto honosným názvem skrývali pouze 2 playstationy umístěné za kovovým zábradlím v zadní chodbě. Ale přesto si to tam 2 mladíci pěkně rozdávali – myslím samozřejmě ty playstationy :-) Pokračovala jsem v prohlídce a namířila jsem si to přímo do La Grotty, kde v tu chvíli hrál Martin Gredner. Lidí tam bylo pomálu a upřímně, měla jsem pocit, že jsem se ocitla spíše někde na afterparty minimálně tak v 10 hodin dopoledne. Tedy jsem dříve, než mne hudba stihla uspat vyrazila zpátky na techno stage a bezchybně si užila set Dj Amoka, vlastním jménem Benjamin Arend, který se roku 1981 narodil v San Franciscu. Jeho desky jsou typické zvukem tvrdého, agresivního a dunivého techna, zkrátka přesně ten pravý zvuk pro milovníky schranzu.

Velmi musím pochválit obří světelnou show, kterou připravili naši bratři ze Slovenska – King.sk. Úžasné 20-i metrové plátno nad technostage a mraky nekonečných paprsků laserů v širokém barevném spektru a to vše doplněné laserovou projekcí na malých plátnech umístěných po stranách nad tanečním parketem s projekcí rozmanitých 3 D objektů. Fakt bylo na co koukat, ostatně koukněte se na fotoreporty a posuďte sami…

Co ještě dodat, obsluha na barech byla vcelku rychlá, vody bylo naštěstí dost, takže věřím, že se v Boby centru již nadobro poučili a již se nikdy nestane, že by v ranních hodinách byla voda na všech barech vyprodána, jak jsem to bohužel občas zažila.

Když jsme opouštěli prostory parkoviště, byla jsem překvapena přítomností vícero policistů, kteří kontrolovali odjíždějící automobily, ale mne si nevybrali, škoda, mohla jsem zachránit někoho dalšího, kdo jel za mnou a nebyl tak „čistý“ jako já, ale v zásadě to bylo od pánů policistů milé gesto, že tak bděli v mrazivém počasí nad naší bezpečností a já ve skrytu duše doufám, že těch, kteří řídí v nepříliš bdělém stavu je mezi námi clubbery minimálně.

IMPERIUM bylo skutečně geniální a věřím, že se i Vám pátečněsobotní noc vydařila a těm ostatním, kteří na IMPERIU nebyli, nezbývá než doporučit návštěvu další nejbližší velké technoparty v Boby Centru - APOKALYPSY, takže milí clubbeři, budu se těšit 24. února 2006 nashledanou…



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika