Monkey Business oslaví 11 let ve Žlutých lázních

Monkey Business oslaví 11 let ve Žlutých lázních

09. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stává se již skoro tradicí, že skupina Monkey Business slaví své narozeniny pod širým nebem v Praze - Žlutých lázních. Letos to bude již jedenácté výročí, na kterém opět nesmíte chybět!
Výroční koncert odehrají Monkeys v rámci letošního turné “Návrat kvartálních pijáků”. A nebudou se vracet pouze pijáci... skupina totiž slibuje návrat k písním, které se na playlistu již delší dobu neobjevují.



K letošním narozeninám jí přijedou popřát třinečtí Charlie Straight a nebudou chybět i speciální hudební hosté, nicméně jak bývá dobrým zvykem, zůstanou až do poslední chvíle v utajení.

Zkrátka diváci se mají opět na co těšit. Navíc bude v areálu rozmístěno dvacet tun nasolených ryb a kapela bude během koncertu vyvolávat ducha Karla Hašlera a zjišťovat,jestli je písnička česká pořád tak hezká,..tak hezká. Zvukovou aparaturu společně s nevídaně obrovským světelným parkem navíc dovezou tři po střechu naložené Avie po generálce.



Po skončení koncertu bude večírek dále pokračovat v areálu Žlutých lázní a za DJský pult nastoupí DJ Mr.Black, DJ Joel a DJ JR.

Dodal: Tomáš Tenkrát, First action s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: MONKEY BUSINESS

Čtvrtek 26. 5. 2011
Vystupují:
Monkey Business, Charlie Straight
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika