Shy FX a Stamina MC roztančí květnovou Bush

Shy FX a Stamina MC roztančí květnovou Bush

09. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Headlinera dalšího vydání dnb párty Bush, která vám pravidelně přináší největší jména tohoto stylu, asi netřeba pražskému publiku zvlášť představovat. V půlce května se do Prahy vrací jedna z postav, která na začátku devadesátých let stála při zrodu a utváření dnb music, jungle a raggajungle.
Shy FX se proslavil v roce 1994 deskou Just An Example, z níž vešla do dějin drumandbassové hudby přinejmenším junglová pecka Original Nuttah. Spolu s T-Powerem zabodoval i v komerčních hitparádách, když v roce 2001 vytvořil slavný hit Shake Your Body. V roce 2005 zakládá spolu s kolegou T-Powerem vydavatelství Digital Soundboy, které přivedlo na světlo třeba Bennyho Page nebo dnes velmi ceněného Rockwella.



Angličan Shy FX vystoupí za doprovodu MC Staminy, známého spoluprácí s těmi největšími djskými jmény. Za všechny jmenujme Markyho a Frictiona. Můžete se těšit na směsici toho nejprogresivnějšího drum"n"bassu zabaleného do raggajunglových pecek, set plný barev a nekompromisně zlomených beatů.

Hostující dvojici Shy FX a Stamina MC doplní sestava čeksých Djs v čele s rezidentem noci Bush djem Ghonzalesem. Server drumandbass.cz bude za mixážním pultem zastupovat Beast 67, Dj Stantha bude v Roxy hájit barvy stáje dnbfever. Jak je na Bushi dobrým zvykem, tančit se bude až do bílého rána...

www.roxy.cz

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
SHY FX (UK), Ghonzales, mc Stamina (UK), Beast 67, Stantha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika