Šampioni v electro boogie na Spiš Original Party

Šampioni v electro boogie na Spiš Original Party

09. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Richard Müller se vrací do Česka a rovnou ve velkém stylu. Takový koncert totiž ještě ve své historii neodehrál. Vedle Müllera se totiž v pražském klubu SaSaZu 20. května na Spiš Original Party postaví na pódium The Robots a Martin Pořízek - světoví šampioni v electro boogie, tedy v tanečním stylu připomínajícím až mimozemské a robotické pohyby.
Spiš Original Party dále představí fanouškům slovenskou kapelu Desmod a DJ Z-Aires. Pořadatelé nabízí Müllerovým fanouškům speciální akci - od 9. května jsou lístky v prodeji v akci 1 plus 1 vstupenka zdarma. Původní cena 300 korun (+poplatky) tak v rámci časově a kapacitně omezené akce klesá na polovinu. Zvýhodněné vstupenky je možné pořídit odedneška v předprodejní síti Ticketportal i Ticketpro. Spiš Original Party nabídne i VIP vstupenky, jejich majitelé se mohou kromě vstupu těšit na neomezenou konzumaci Spiš Original, vína, piva a nealkoholických nápojů. Večírek “se vším všudy” vyjde zájemce na 1100 Kč (pouze v síti Ticketportal).

Richard Müller se za českými fanoušky podívá opět po roce - naposledy vystoupil na úspěšném koncertu na loňském Open Air Festivalu v Panenském Týnci, kde pobavil tisíce svých příznivců. Tentokrát na své show bude kloubit staré hitovky jako třeba “Nahý” nebo “Po schodoch” s novými skladbami z loňské desky “Už”. Do SaSaZu zavítá také slovenská formace Desmod. Ta je na scéně již od roku 1996 a patří k nejoblíbenějším kapelám u našich sousedů. Proslavila se hitem “Zhorí všetko čo mám”.

Speciální složkou programu budou ale taneční vystoupení. Pohyboví kouzelníci, kteří ovládají taje electro boogie jsou Martin Pořízek (evropský i světový šampion v této disciplíně) a formace The Robots (trojnásobní šampioni v kategorii vícečlených tanečních celků). Ti si připravili nadzemskou podívanou, na kterou se můžete podívat i online, například zde:



Skvělou zábavu přináší SPIŠ ORIGINAL Koncepci originálního večírku přináší do pražského SaSaZu exkluzivní chuť alkoholických nápojů Spiš Original. Nefalšovaná příchuť čerstvých hrušek, švestek, meruňek, třešní, malin, barůvek se ukrývá ve středověké receptuře nápojů, přenesené na křídlech pravé klubové zábavy do současnosti. Pro všechny, kteří se chtějí bavit originálně. Miliony prodaných litrů s sebou nesou historii skvělých oslav. Přijďte i vy psát další kapitolu tohoto příběhu Spiš Original s podtitulem SaSaZu party.

PROGRAM AKCE:

20:00-21:30 DJs playing
21:30-22:30 Richard Müller
22:30-23:00 Electric Boogie
23:00-00:00 Desmod
00:00-03:00 DJ Z-Aires

Dodal: Václav Pavlečka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPIŠ ORIGINAL PARTY

Pátek 20. 5. 2011
Vstup: 250 Kč, VIP 1 500 Kč
Vystupují:
Richard Müller, Desmod, DJ Z-Aires, The Robots a Martin Pořízek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SPIŠ ORIGINAL PARTY, 20.5. SaSaZu
2x1 vstup + dárková sada borovička Spiš + skleničky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika