Nová noc Elseremo v Tee-Pee

Nová noc Elseremo v Tee-Pee

11. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Horké letní noci se blíží a s nimi i největší taneční letní noc v Brně, na které vystoupí řada djských hvězd. Noc, jenž nese název Elseremo, se uskuteční 15. 7. 2011 na brněnské přehradě v areálu klubu Tee-Pee a stane pro návštěvníky nezapomenutelným zážitkem, který přiblíží atmosféru slunné Ibizy.
Jako hlavní účinkující vystoupí hitmaker DJ Shaun Baker. Tento anglický DJ a producent žijící v Německu má za sebou již mnoho skvělých vystoupení. Jeho taneční sety se prostě v Čechách líbí. Domácí publikum si zamilovalo jeho megahity “Bakerman”, “V.I.P.”, “Power”, “Hey Hi Hello”, “Give!”, “Explode” či nový singl “Frontline”. Jeho energií nabitý DJ set v rytmech hitového “Electra” a “ Vocal House” a “Hands Up”, který uslyší brněnské publikum poprvé, strhne bezpochyby každého návštěvníka party.

Dalšími neméně známými učinkujícími budou dj a producent Bon Finix, jehož poslední vydaný počin “Catwalker” si oblíbil i samotný Tiesto. Dále vystoupí Dj Hydrophonic, který momentálně připravuje řadu novinek a rovněž ho není zapotřebí příliš představovat.

Sekundovat budou producent a dj Ian in Run, který se již několikrát brněnskému publiku představil pod odlišným pseudonymem Leonov Bronski, dále přerovský mohykán dj Tarabass, Wally D, Quiks a George S jako jeden ze členů projektu Modulus.

Specialitami akce budou dva cocktail bary, sexy hostesky, bazén, grilování, soutěže na místě a spoustu dalších překvapení o kterých budeme informovat!

Dodal: Rostislav Mikulka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELSEREMO

Pátek 15. 7. 2011
Vstup: 139/189
Vystupují:
Shaun Baker (Uk), Bon Finix, Hydrophonic, Ian in Run, Tarabass, Leonov Bronski, Wally D, Quiks, George S, Bar Residentez Djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika