Fabric představuje ProggyTrance Garage Stage

Fabric představuje ProggyTrance Garage Stage

11. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po pěti letech se clubbeři a fanoušci house, progressive a trance music stěhují do vedlejší stage, umístěné v garáži našeho klubu. Důvod je nasnadě, na hlavní stage vystoupí techno legenda Chris Liebing.
Neznamená to však, že by jsme vyznavače uvedených stylů o něco připravili. Na stagei vystoupí sedm vynikajících dj´s a tak hudební paleta bude opravdu hodně pestrá. Použijeme-li dnes tak aktuální hokejovou terminologii, tak se nám podařilo poskládat opravdu elitní lajnu.

V čele elitního tria nebude stát nikdo jiný než naše rezidentní djane, královna českého tranceu - LAYDEE JANE. Její noci Crystal jsou velmi populární a v rámci českého clubingu už vlastně legendární. Lucie je skvělou djkou, bavičkou s naprosto profesionálním přístupem, její sety jsou vždy doslova nabity obrovskými emocemi. Dalším borcem není nikdo jiný než ostřílený neúnavný propagátor progressive music - MARTIN GREDNER. Další rezident, kterého velmi dobře znáte z nocí Evolution Special a House Factory Live!. Na jeho nocích vystoupily desítky skvělých zahraničních i českých dj´s, za mnohé můžeme zmínit např. Andy Duguid, Kyau&Albert, Matthew Dekay, Filterheadz, Jimmy van M, Blank&Jones, Stoneface&Terminal…. Celé elitní trio doplní vynikající dj a producent MICHAEL C. Jeho sety mají vždy zvláštní, vždy poznatelné osobité podání ala Michael C. Sám považuje za svůj obrovským úspěch remix pro kapelu Kosheen, který vyjde v první polovině roku 2011 a již teď se těší velké oblibě party people a určitě tento track na narozeninách v jeho podání zazní.

Line-up proggytranceové stage doplní pražský dj a producent Nesquik, který v našem klubu vystupoval už mnohokrát, v republice známý svými nocemi Rehab. To, že Ostrava má velmi kvalitní hudební základnu a potenciál potvrzuje poslední trio dj´s – Danny Bright, Peter Key a Turda.

V garáži vás čeká našlapaných 20 kW Adamson soundu, inovovaná djská stage, světelná a laserová show a stejně jako loni populární RedBull bar s krásnými a příjemnými hosteskami.

Třetí stage ponese název New Generation Stage, která se nachází v baru v prvním patře klubu. Koncepčně má tuto stage na svědomí Lukhino Bambus a výběr účinkujících dj´s byl tvořen pro nejefektivnější zastoupení mladé generace z Ostravy a okolí. Výběr byl podmíněn návazností hudebních repertoárů. Celý line-up je časově uspořádán tak, aby se dostal se z klidnější pojetí do tvrdších rytmů progressivu a techna. Kromě zmiňovaného Lukhina Bambuse vystoupí VanVega, La Funk, Salvic, T-Bone a Piri.

Nezbývá než dodat, že se na všechny návštěvníky těšíme a 13.5. si společně zazpíváme Happy B-Day, Fabric!

Dodal: Lukáš Ščurek, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

11TH ANNIVERSARY OF CLUB FABRIC

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 500/550
Vystupují:
Chris Liebing, Lucca, Tomy DeClerque, Orbith, Wolscha, Denysa, RobiQ, Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C, Nesquik. Peter Key, Danny Bright, Turda, Lukhino Bambus, VanVega, LaFunk, Salvic, T-Bone, Piri
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika