Studio 54 děkuje návštěvníkům 10. narozenin

Studio 54 děkuje návštěvníkům 10. narozenin

16. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Uplynulý pátek a sobotu proběhla velkolepá oslava 10. narozenin pražského Studia 54. Jako poděkování vám klub dává zcela nový web. Klub by tím chtěl poděkovat všem, kteří na tuto party dorazili a užili si neskutečnou 18-ti hodinovou jízdu, která končila až ve večerních sobotních hodinách.
Jelikož byla 3x překročena kapacita klubu, omlouváme se všem návštěvníkům za větší vedro v prostorách klubu.

Byli jsme opravdu mile překvapeni, kolika lidem utkvěl fenomén vyhlášených domácích afterparties v hlavě a kolik clubberů tak na 10. výročí dorazilo. Přes 800 lidí si užilo společně s námi tento narozeninový event a zavzpomínalo i na historii tohoto klubu.

Stejný dík patří samozřejmě i všem vystupujícím, kteří si připravili opravdu parádní sety, ve kterých byl mnohdy slyšet i průřez tím, co se za jednotlivá léta v klubu hrálo.

V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat všem, kteří se na tomto eventu podíleli: Asistentům produkce, manažerům, barmankám, ochrance, externím spolupracovníkům a celé Studio 54 crew, bez které by to jednoduše nebylo ono.

Společně se všemi oslavujícími návštěvníky oslavil i jeden ze spolumajitelů a zakladatel Studia 54 - dj Enrico třetinu svého života na afterparties.

studio54

Jako dárek jsme si pro vás připravili zbrusu nový web, kde naleznete všechny důležité informace týkající se Studia 54 včetně fotek a videí za parties.

Doufáme, že s námi zachováte přízeň i nadále a mimo návštěv našich afterparties se potkáme i v průběhu léta na letních festivalech, kde bude samozřejmě Studio 54 působit.

Více info naleznete na www.studio54.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Studio54
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

10. NAROZENINY STUDIA 54

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Loutka, Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Subgate, Paco, Béda, Slovak, Pete Walk, Adlet, Richie, Yan Dark, Pietros, Eagle, Veekay, Marty Fish
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika