John Digweed už dnes v Roxy!

John Digweed už dnes v Roxy!

19. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již dnes vystoupí “velký” John Digweed po více jak osmi letech v ČR. John se na návštěvu moc těší a zde jsou poslední užitečné informace k tomuto pátečnímu svátku elektronické hudby v Čechách.
John Digweed je mnoha lidmi považován za jednoho z nejlepších djů historie. V takto “malých” klubech, jako je Roxy moc často nevystupuje, vyprodává spíše tisícové haly a festivaly, ale jak sám řekl: “sety v menších klubech bývají o dost zabavnější.”

digweed

V tuto chvíli je potvrzen 2. hodinový set, ale u Johna není nikdy jisté, jak dlouho se rozhodne bavit publikum a o délce svého příběhu se rozhoduje až na místě. Kromě Johna Digweeda se můžete těšit na rezidenty Romana Raie a Fattyho M, ke kterým se v tomto dílu Flow vyjímečně připojí dj Biodan.

Line-up:

22,00-01,00 - Roman Rai & Fatty M
01.00-??.?? - JOHN DIGWEED (UK / Bedrock)
??.??-??.?? - Biodan

Roman Rai
Roman je neúnavný producent, propagátor kvalitní klubové muziky, člen Roxy djs a resident noci FLOW. Jeho tracky vychází na mnoha labelech po celém světě a mají support od djs jako jsou Nick Warren, Omid 16b, Desyn Masiello, Hernan Cattaneo a mnoha dalších. V tuto chvíli rozjel vlastní label Moving Picture, kde začal vydávat svůj autorský materiál. Hraje všude po celé ČR a kromě rezidentní noci Flow mají s Biodanem rezidentní noc Legendární Vlny U Bukanýra.

Fatty M.
Je sice mladý dj, ale disponuje velmi pečlivým výběrem tracků a skvělým citem pro atmosféru v klubu. V tuto chvíli hraje po celé Praze a na svém kontě má kromě rezidentní noci Flow, o kterou se stará společne s Romanem, i noc Sexy Beats U Bukanýra.

Biodan je členem Roxy djs od roku 2003, vlastní label Solstice Records, na kterém se podílí společně s Romanem Raiem, dále vydává nadějné drum and bass producenty na svém labelu BioBull Records, nedávno spustil internetovou telivizi MadTV.cz a stará se o program klubu U Bukanýra. Spolupodílí se na nocích Believe a Sheexyhouse (společne s djem Tazzem) a samozřejmě Legendární Vlny s Romanem Raiem, takže je jasné že muzikou opravdu žije.

Všichni tito djs jsou spolu zřetelně dost propojeni a není tak pochyb, že obstarají kvalitní support Johnu Digweedovi.

Můžete se těšit na party, na kterou se jen tak nezapomene, pokud se vám ale vzpomínky přecejenom “zamlží”, připomenout si ji pak budete moci ze záznamu na www.madtv.cz.

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW SPECIAL GUEST JOHN DIGWEED

Pátek 20. 5. 2011
Vstup: 230 Kč
Vystupují:
John Digweed, Roman Rai, Fatty M, Biodan
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika