HYDROPHONIC

HYDROPHONIC

31. 01. 2006  |  Autor: mkukin  |  Komentáře (1)
Připravili jsme LifeStyle se Hydrophonicem, djem ze stáje bookingu Mersey Agency. Hydrofonic je rovněž rezidentem několika brněnských párties a tak se v rozhovoru můžete dočíst jak o některých jeho nocích, nebo například jak se mu povedl rok 2005.
Ahojky Petře :o) Je u tebe něco nového?
Ahoj, především bych se rád zmínil o zpuštění webu djhydrophonic.com, kde si v brzké době budete moci stáhnout promo set a dozvědět se o mě možná to, co jste ještě nevěděli. Jinak nový rok začal přesně podle mých představ, spousta skvělých akcí, nabídek na hraní a stále mnoho super lidí se kterými spolupracuji.

Jsi pod agenturou MERSEY.Jak jsi se zrovna k MERSEY dostal a co si o MERSEY myslíš?
S agenturou Mersey spolupracuji již třetím rokem, kam jsem se dostal za pomocí schopností, které jsem nasbíral pořádáním především svých akcí. Tato agentura pod vedením Pavla Tesaře dle mého názoru patří k nejprestižnějším u nás vůbec. Jak parties, kterými se zabývá a pořádá, tak i věcmi okolo nich.

Připravuješ u sebe něco do budoucna?
Já patřím spíše k lidem, kteří se soustředí na přítomnost. Ona většina věcí, alespoň u mě, přijde sama, když se o ně nebudu ze všech sil snažit. Tím chci říci, že i nerad zveřejňuji své plány, protože to jsou nebo mohou být jen sny.

Pořádáš výbornou klubovku O’Seex. Kdy tato klubovka vznikla a proč zrovna O’Seex??Chystáš nějaký speciální díl?
Tato klubová noc s tímto pro někoho ulítlým názvem vznikla 1.11.2002 v bývalém brněnském klubu Monitor. To proč zrovna O´seex už vám neřeknu. Tehdy mi bylo 17 let a kdo ví, co se mi tenkrát honilo hlavou. Momentálně chystám speciální dva díly, na kterých vystoupí maďarský dj Peetboy. Jeden se koná v brněnském 7nebi a na druhý den v kojetíně (3.2. a 4.2. 2006 )

Jsi rezidentem mnoha brněnských partie’s,jak jsi se k tomuto dostal?
Jsem rezidentem pouze 7.nebe a klubu Perpetuum. Ono na většině akcích pouze pravidelně vystupuji, ale rezident nejsem. Pravidelné vystupování mi bylo nabídnuto většinou přímo v klubech, po mnoha smysluplných vystoupení.

Jak hodnotíš hudební styl schranz,který se začal hodně rozšiřovat?
Schranz nehraji a ani to nemám v plánu. Dle mého názoru je to spíše utrpení pro uši normálních, zdůrazňuji normálních, kluberů. Ovšem chápu takové dje, kteří zahrají jen pár desek za set, aby vygradoval.

Dopadl u tebe rok 2005 v pořádku ohledně partie’s, fesťáků nebo open airů??Kde se ti líbilo nejvíce?
Mně dopadl rok 2005 velice dobře. Až na pár věcí se mi všechno, co jsem si tajně přál, splnilo. Za akce roku, a to jsem jich nenavštívil málo, považuji festival Hradhouse a TDK Timewarp v Praze. Letos u mě zatím vládne a asi ještě dlouho bude, poslední Imperium.

Co by jsi vzkázal našim čtenářům?
Především, aby si vážili všech serverů a médií, které přináší objektivní informace a ne pouze placenou reklamu! A až bude Czech Dance Awards, aby nezapomněli hlasovat pro své oblíbené dje.




1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ĐuĐo
24. 02. 2006 | 09:58:30
+0 | -0
... je to super Dj .... libi se mi styl jakym hraje. Doufam, ze o nem jeste hodne uslysime :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika