FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme S-o-S Free Fest 2011

Představujeme S-o-S Free Fest 2011
29. 05. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival S-o-S Free Fest 2011 ohlašuje finální line-up a přináší podrobné informace k více jak 36 hodinovému svátku elektronické hudby na Moravě. Seznam interpretů je kompletní, místem konání 15. – 17. července se stane, stejně jako loni, areál Obalovny v Babicích u Šternberka.
Jednou z podstatných změn oproti loňskému ročníku je rozšíření o další stage.

S-o-S Free Fest je zaměřen na široké spektrum publika. Po oba dny si na své přijdou milovníci mainstreamových stylů i undergroundu.

Main stage odstartuje v pátek za rytmů progressive, electra, techna a trance. Za mixem se vystřídají jména jako Michal Breeth (SK), Orbith & Jerry, W.I.R.E. (live), Danny Bright, DJ Rossignol, Lukier, který se po deseti letech s aktivním hraním loučí, dále Gully, Nika a Pooler.

V sobotu očekávejte na hlavní stagei zlomenou změnu v podobě drum and bassu a jemu příbuzných stylů. DJs: Pixie, Katcha, Dry-Rot, Morybundus, Gotia, Brogas, Terror, Murder Suspect a další vám naservírují to nejlepší, co v současné době tato scéna nabízí.

Druhá stage bude po oba dny více experimentální. V pátek nabídne návštěvníkům ochutnávku ragga jungle, darkside, dubstepu a jiných okrajových žánrů elektronické hudební scény. Djské sety si zde střihnou Kyanid, Brotherbass, Ark, Cwok, Hanes a Solaris.

Sobotní program nabídne ojedinělou příležitost, zakusit aktuální londýnský techouse sound labelu Release Sustain v podání Gabbiho Lopeze (UK) a Altina aka Kid AM (UK), dále vystoupí Alex Vieira (UK), Shaolin DJS (Oli_N & Ala & Carl King), Click Joe & Kellys, Haussagregat, Yarikuri a Sonja.

Třetí stage má pod palcem brněnský booking Magnett. V průběhu obou dnů se zde vystřídají: Paulo Mewini (SK), Nois, LJ Doxster, Oli_N, KrTTek, Martin Pop, W.I.R.E., Scarpo, Joe Chaucer, Archie, Diagonal, Ziida, John Dora, Upgrade, Kosi & Lady Frog, Mettik, Čmelda.

Časové lineupy, doplněné o výherce soutěže, budou vystaveny až v areálu akce.

Doprovodný program festivalu nabídne: turnaj ve fotbale, projekce krátkometrážních a studentských snímků jihlavské Vyšší odborné školy grafické, workshopy dj techniky a software na Magnett stagei, či novou generaci hraní her celým tělem s konzolí XBOX 360 Kinect, prezentovanou olomouckým XBOX centrem.

S-o-S Free Fest je zaměřen na program drogové prevence a bude se snažit uvést na řádnou míru přežitek jednoznačného spojení elektronické hudby s užíváním ilegálních návykových látek. Z tohoto důvodu spolupracuje crew s etablovanými neziskovými institucemi, působícími v ČR. Své zastoupení, formou informačního stánku, přislíbilo sdružení Podané ruce.

Pro řidiče je v areálu akce zajištěna možnost bezplatného parkování. Přespolní návštěvníci mohou využít louku pro stanování a za slunečného počasí jistě osvěží nedaleký rybník.

Bary budou plně zásobeny chlazeným nealkem, pivem Rychtář 11°a Černá Hora 12°, alkoholickými nápoji, grilovanými a uzenými specialitami i vegetariánskou stravou. Pódia, bary a posezení jsou řešeny tak, aby vás ochránili před případným deštěm. Pro chvíle odpočinku je určena Party in House chill out zone.

www.freefest.cz
www.s-o-s.cz
Facebook S-o-S Free Fest


Dodal: Olin Soldan
S-O-S FREE FEST

S-O-S FREE FEST

Pátek 15. 7. 2011 až Neděle 17. 7. 2011
zdarma
Vystupují:
Gabbi Lopez(UK), Altino aka Kid AM(UK), Alex Vieira(UK), Pixie, Michael Breeth(SK), Dry-Rot, W.I.R.E. (live), Katcha, Orbith + Jerry, Kyanid, Nois, Ark, Paulo Mewini(SK), Click Joe + Kellys, Shaolin djs(Oli_N + Ala + Carl King), Oli_N, Gully, Cwok, Brogas, Nika, Lukier, Terror, Hanes, LJ Doxster, Rossignol, Danny Bright, Scarpo, Sonja, Gotia, Yarikuri, Hausaggregat, Brothersbass, Czenda, Morybundus, Martin Pop, Krttek, Joe Chaucer, Kosi + Lady Frog, Archie, Ziida, Diagonal, John Dora, Upgrade, Cmelda, Mettik, Arsee B, Randaal, Murder Suspect, Pooler, Solaris a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |