FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sedmý ročník festivalu Mystical Ritual

Sedmý ročník festivalu Mystical Ritual
29. 05. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Mystical Waves si vás dovolují pozvat druhý víkend v červnu na první ze dvou open airu, které plánují pro léto 2011,do rekreačního střediska Pivoň. Zde proběhne 7. ročník festivalu Mystical Ritual.
Po úspěšném minulém ročníku, kde zahráli mj. Jaia, Kalumet, Puppila, Space Element, Styropian jsme se rozhodli pro změnu místa. Letošní ročník se přesunul do krásné krajiny u obce Pivoň. Lesy a louky v okolí kempu nám zaručí ničím nerušené chvíle.

Ubytování ve stanu bude u přírodního koupalište, které se nachází cca. 700 m od hlavní stage. Zde budete mít dostatek prostoru k odpočinku s možností si zaplavat. Osobně tento způsob bydlení doporučuji. V případě, že se budete chtít ubytovat v chatkách, tak napište na info@mysticalwaves.com. Chatky jsou většinou po 4. Cena za místo v chatce na jednu noc je 150kč plus 30kč za lužkoviny.

Ubytování v bungalovech stojí 190 kč osoba/noc plus 30kč lůžkoviny. Lůžkoviny můžete využít, ale také nemusíte. Veškerá auta budou mimo kemp na parkovišti před areálem. Na výlet můžete vyrazit k prameni řeky Radbůzy. Tento pramen se nachází 45 minut pomalejší chůze lesem. Okolím vede řada cyklostezek.

Na dvou scénách se představí řada zajímavých live actů a djjů, jenž nám zmapují dění na světové psytrancové scéně. Vyjmenujme si jich pár:

Projekt Egorythmia patří v celosvětovém měřítku k nejuznávanějším progressive trance producentům na světě. Spolupracoval se jmény jako: Ace Ventura, Liquid Soul, Eclip, Zyce a další. Jeho zvuk je velmi ojedinělý a vyjímečný. Dokladem tomu řada releasů na různých labelech a hraní po celém světě.

Projekt Hedonix z Austrálie zahraje v plném dvojčlenném složení. Jejich deska z ruku 2009 a mnoho skladeb na různých kompilacích nás můžou navnadit na jejich live act. Ten se ponese v duchu moderního Goa.

Temnější stránku psytrancu přivezou do Pivoně kluci z projektu Malice in Wonderland. Temný a Svižný dark psychedelic odprezentují v průběhu první noci.

Z Itálie se k nám provrtá Mole. Pod značkou Looney Moon records čeká řada tracku k vydání a my je uslyšíme live na festivalu Mystical Ritual. Jeho styl je noční full on trance s pevnou basovou linkou.

Line up doplní řada djjů. Představíme si jednoho z nich. Young Kim pochází ze severní Korei. V devadesátých letech se přestěhoval do Milána a začal skládat pod autorským jménem Arkanoydz. Tento projekt tvořil s jedním členem z legendárního projektu Etnica. Od jeho tří hodinového setu si slibujeme průřez historií psytrancu respektive goatrancu. Od roku 1998 po současnost.

V chill outu nesmíme zapomenout na projekt GMO vs. Dense. Z Norimberku přijedou pánové Olaf a Christian zahrát tří hodinový live set. Na značce Altar Records jim v roce 2010 vyšlo velmi povedené album Through Other Glasses, jenž se pohybuje na rozmezí chilloutu a progressivního zvuku. Pánové si to nazvali po svém-chillgressive a na to samé se můžeme těšit u Domažlic.

Po zkušenostech z loňského ročníku jsme opět svěřili ozvučení obou stagí berounskému sound systému Silent Noise. Atmosféra v prostoru párty bude dále utvářena UV aktivními plátny a 3D objekty. UV aktivní plátna přiveze Lukáš Kavík aka Fluorobotanics, který letos oslavil stý booking v zahraničí. O string dekorace se letos bude starat belgický Omicron. Pro oddych bude připravený sky dóm. V něm bude umístěn chill out s čajovnou. Občerstvit se můžete na půdě 2 barů + 1 bar s míchanými nápoji. Dále bude připraven Space Bar od Mithras Temple.

Ubytování ve stanu
bude u přírodního koupalište, které se nachází cca. 700 m od hlavní stage. Zde budete mít dostatek prostoru k odpočinku s možností si zaplavat. Osobně tento způsob bydlení doporučuji. V případě, že se budete chtít ubytovat v chatkách, tak napište na info@mysticalwaves.com . Chatky jsou většinou po 4. Cena za místo v chatce na jednu noc je 150kč plus 30kč za lužkoviny.

Ubytování v bungalovech stojí 190 kč osoba/noc plus 30kč lůžkoviny. Lůžkoviny můžete využít, ale také nemusíte.

Veškerá auta budou mimo kemp na parkovišti před areálem.

Doprava autem:
Autem se na místo akce dostanete přes Plzeň, Staňkov, Horšovský Týn, Meclov a Poběžovice, kde bude šipka Pivoň a po 6km jste v obci. Odtuď už bude cesta značena.

Doprava autobusem:
Autobusem se na místo akce dostanece z Prahy/Zličína do Pivoň/Mnichov. Odtuď je to na místo akce 2km.

Doprava vlakem:
Vlakem se dostanete z Prahy do Domažlic a zde přestoupíte na vlak do Poběžovic. Z Poběžovic zajistíme kyvadlovou dopravu na místo akce. Auto v Poběžovicích bude čekat, pokuď si ho den před akcí objednáte na tel.čísle +420 722 286 271.

více info: www.idos.cz
GPS: 49°29'26.892"N, 12°44'25.85"E
www.mapy.cz (Pivoň)

Další informace na http://www.mysticalwaves.com

Dodal: Ondřej Psyla, Styx klub
MYSTICAL RITUAL

MYSTICAL RITUAL

Pátek 10. 6. 2011 až Neděle 12. 6. 2011
Vystupují:
Hedonix, Egorythmia, Malice in Wonderland, Mole, Kurangbe - live drums show Alezzaro, Young Kim, Djane Naima, Philoso, Mabeat&Bongo, Salvi Sao&Sagus Ondrej Psyla Ypsylon Rahmanin Dwaid Gulliwer Jandis Basic Circuit Jerk GMO vs. Dense, Juju Planet Dub, Sonority The Funny Astroanut Djane Naima Sagus and "Qntla live guitar" Psygor Josef Sedloň Roman Rai Fatty M Dwaid Basic Peky Rachetik Kashmir a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |