Ulítlá dvojice Stereoheroes se řítí do Prahy!

Ulítlá dvojice Stereoheroes se řítí do Prahy!

29. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 3.6 zažije klub Yes zemětřesení! Chystá se totiž akce s nekompromisní francouzskou dvojicí Stereohereoes, o které je známo, že po jejich party nezůstane kámen na kameni. Svým drsným dirty electro stylem boří parkety po celém světě. Jejich sety mají neuvěřitelný náboj a atmosféru, kterou si konečně můžete poprvé vychutnat i u nás!
Fabrice Delcambre a Sebastien Plé se poprvé potkávají v roce 2004 na electro party v jižní Francii. Oba mají stejný smysl pro humor, názory na muziku a chtějí spolu bojovat proti trendu minimalu, který je v té době v rozkvětu. O pár let později, konkrétně na začátku roku 2008, spolu tedy zakládají projekt Stereoheroes a jejich motto je jasné – vrátit úsměvy a živou atmosféru na taneční parkety. Hned jejich první track sklízí úspěch na blogách po celém světě a za pár měsíců již hrají v Austrálii, Japonsku, Číně nebo Švédsku. O rok později zahajují svojí první tour , připraveni hrát pro dvacetitisícový dav na festivalech jako Etd.pop, San Francisco nebo We Love Sounds v Sydney.



Do dnešního dne jejich produkce čítá více jak 20 originálních tracků a nespočet remixů. Jejich hudba je, jak oni rádi sami říkají, organizovaný chaos bez limitu, spojující drsnou basu, energické rytmy a ulítlé samply. Jejich tracky se nedají snadno zařadit do škatulky, jsou totiž směsí techna, electra, hip-hopu, hauzu nebo dokonce dn´b. Vydávají na slavných labelech jako jsou Dim Mak, Boxon nebo Level 75 a singly jako Boom Slang EP nebo Poundscake se zapisují do podvědomí fanoušků po celém světě.

Připravte se tedy na pátek dobře. V klubu Yes totiž zažijete party, jaká tu ještě nebyla. Hudební kvalitu Stereoheroes projektu ještě zvýrazní spičkový sound system Funktion One. Ulítnout si budete moci i na 3D projekci a nebudou chybět osvěžující koktejly, které v tomto počasí přijdou rozhodně vhod! Vstup je pouhých 150kč, party začíná úderem deváté hodiny a končí v ranních hodinách..tedy pouze v tom případě, pokud Stereohereos opravdu klub nezboří.

Soutěž o vstupy na Stereoheroes

O co hrajeme:
3x2 vstupy

Otázka: Stereoheroes budou v Praze hrát:

Váš tip:
poprvé
podruhé
potřetí


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 2. 6. 2011

www.yesclub.cz

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEREOHEROES

Pátek 3. 6. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Stereoheroes, Wwera vs Acoustic Terrorist,, Kid Reverse Keewix, Duch, Dave
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika