Trance & Progressive kalendář 6/2011

Trance & Progressive kalendář 6/2011

31. 05. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Červen je předzvěstí prázdnin a možná právě proto to i v klubech pořádně ožilo. Co víkend to slavné jméno - Ali Wilson, Arno Cost, 16 Bit Lolitas, Tiësto a Marco V – zkrátka v tomto měsíci je opravdu na co se těšit!
4. 6. - In Progress
Na první sobotu v měsíci si Chris Cage v pražském klubu Touster připravil novou trance a progressive party. Jako hlavní hosty si na první vydání pozval nadějné duo Matamar, kterému bude sekundovat Tibiza. Začíná se v 21.00 a vstupné je samozřejmě zdarma.

4. 6. - Roxy Dance Conference

Anglický producent Ali Wilson se poprvé představí v Praze! Do Roxy si ho pozvali CrossRyders na svou pravidelnou Roxy Dance Conference. Po jeho boku se předvede jeden z finalistů DJ Contestu 2011- DJe Few. A nebude chybět ani stálý host Jean Luc. Pokud se chcete do Roxy tento večer podívat zcela zdarma, tak si pánové jako vždy vezměte kravaty, slečny si obléknou koktejlové šaty a přijďte do 23.00.

10. 6. - Michael Burian Special
Pravidelná party Michaela Buriana v ostravském klubu Fabric bude tentokrát ve znamení slovenských hostů. V rámci tohoto večera se představí trio Pico, Stame a Robbie (moderátoři pořadu slovenského radia Evropa 2 Dance Exxtravaganza.) Něžné pohlaví má vstup do 22:00 zdarma.

10. 6. - Decadence Cabaret

Po delší odmlce se o slovo hlásí klubová party, která zakotvila v pražském klubu Sasazu. Řeč je o Decadence, která tentokrát bude roztančená a rozveselená jako Cabaret. K tanci a poslechu přijedou zahrát dva francouzští hosté Arno Cost a Tristan Garner. O domácí support se postará známá Lucca společně s uskupením Proud M za doprovodu vokalistky Terezy Černochové.

10. 6. - Believe party with 16 Bit Lolitas

Holandský projekt 16 Bit Lolitas vystoupí po 5 letech opět v Praze a to druhý pátek v měsíci v klubu Venue na party Believe. Peter Kriek a Ariaan Olieroock patří v současné době mezi žádané remixéry světových jmen jako jsou Sander Kleinenberg, Mathew Dekay či Above & Beyond. O domácí support se postará Tazz & Biodan a Macio.

10. 6. - Armin Only
Bez jediného zaváhání mohu říci, že se v tomto případě bude jednat o událost roku u sousedů v na Slovensku! Do nové bratislavské multifunkční arény ZS Ondreja Nepelu doveze Armin van Buuren poslední evropskou edici své noci Mirage. Velkolepou show bude doprovázet 7 zpěváků, několik desítek tanečníků, skupina Bagga Bownz a metropolitní orchestr Bratislava.



17. 6. - Tiësto

Ikona na poli taneční hudby Tiësto zamíří v rámci svého nového turné Club Life do pavilonu P v areálu brněnského výstaviště. O zahraniční support se hlavní hvězdě večera postará maďarský Sterbinszky a rakouská dvojice Barnes a Heatcliff. Domácí barvy bude hájit LayDee Jane, Michal Poliak a John Culter.



18. 6. - 5th Ableton Workshop anniversary
V klubu Chapeau Rouge proběhne party, kde se představí noví lektoři Deccart.cz Tomáš Haverlík a Eddie Sender, které doplní brněnští djs Typhone a Deepress. Specialitou bude promítání všech performerů na velkoplošnou obrazovku. Budete tak mít jedinečnou možnost vidět i slyšet vše, co se děje pod rukama hvězd workshopu. Pro všechny je připravena akce Red Bull + Vodka za 99,- Kč. Vstupné je 50 Kč

18. 6. - Czech This Future 8

Třetí sobotu v měsíci červnu proběhne v pražském klubu Touster již osmá epizoda party nabízející prostor domácím djským talentům. Tentokrát vystoupí české trancové dvojice jakou jsou E-Motion Brothers či Athro vs. Andrews. A jako tradičně nebudou chybět ani rezidenti Alexx van den Berg,  Tigi a Zooropix.

24 .6. - The Art Of Marco V
Poslední pátek v měsíci červnu se koná T.A.O! T.A.O (The Art Of) což je nový koncept, který Marco V představí českým fanouškům a všem příznivcům elektronické taneční hudby v holešovickém klubu SaSaZu. Předskokanem mu bude speciální host, tajemný muž se zelenou maskou, který si říká Dr. Lektroluv. Ten se bude prezentovat nášupem toho nejlepšího electra. Koukněte na reportáž z londýnského klubu Ministry of Sound, kde se konala lounch party k novému albu Marca V.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika