Party Jakbyt.in roztančí pražskou Fragolu

Party Jakbyt.in roztančí pražskou Fragolu

02. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtvrtek je v Praze dnem, kdy se koná spousta večírků. Většinou jsou to však party jenom pro zvané. 16. 6. tomu bude v pražském klubu Fragola project naopak. Už ve 21 hodin zde startuje klubová party Jakbyt.in, na které vystoupí česká top DJka LayDee Jane společně s houslistou Michalem Hejčem, slovenská zpěvačka Patricia Vittek a pražský DJský matador P@co.
Party navazuje na podvečerní akci e-shopu www.kosmetikanavlasypraha.cz, která je zaměřená na odbornou veřejnost z oblasti kadeřnictví a péče o vlasy. Návštěvníci s řad široké veřejnosti tak mohou okouknout, co je právě in v této oblasti a s odborníky se také zdarma poradit.

Pro 50 prvních návštěvníků je navíc připraven welcome drink a vstup zdarma, ostatní za vstup zaplatí 80 Kč. Co však naláká každého je hudební obsazení. Česká top DJka LayDee Jane vystupuje spíše na velkých akcích a festivalech, avšak díky její spolupráci na kadeřnické soutěži ji budou moci slyšet fanoušci před letní sezónou open air festivalů také v klubovém prostředí. Na klubové party v Praze se pak objeví až někdy na podzim. V klubu Fragola project na rohu ulic Dlouhá a V Kolkovně navíc LayDee Jane vystoupí vůbec poprvé. Návštěvníci se mohou těšit na její speciální set, kde zazní i její nové producentské počiny. Část jejího vystoupení doplní houslista Michal Hejč, se kterým již jedno společné vystoupení absolvovala.

Poprvé v klubu Fragola Project vystoupí také slovenská zpěvačka Patricia Vittek, která předvede svoji živou show, se kterou se nejčastěji objevuje na Slovensku, nedalekém Rakousku a nyní zejména v Turecku, kde je na fotbalové štaci její manžel, kapitán slovenské fotbalové reprezentace Robert Vittek. Na loňské hity Proof, Je dirai non non nebo Nikdy neprestávaj, navázala v minulých dnech novým singlem I Want U2 Dance. Ten vznikl ve spolupráci s producenty Gerardem Filipem a Treitl Hammondem aka Royal Elements, vyznačuje se tak opravdu klubovým zvukem.

Obě dámy doplní populární pražský DJ P@co, který zde oslaví nejen příjemný party čtvrtek v samém srdci Prahy, ale také svoje narozeniny. Součástí party Jakbyt.in bude vyhlášení kadeřnické soutěže pořádané e-shopem www.kosmetikanavlasypraha.cz. Návštěvníci party budou moci zhlédnout nejnovější trendy v oblasti účesů, barev a péče o vlasy, ale také se s odborníky zdarma poradit.

Dodal: Michal Hoblík, Aspen PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAKBYT.IN

Čtvrtek 16. 6. 2011
Vystupují:
LayDee Jane, Michal Hejč, Patricia Vittek , P@co
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika