Poslední info k Original mejdanu v Roxy

Poslední info k Original mejdanu v Roxy

05. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přinášíme vám poslední informace k Original mejdanu, který se koná již 8. června 2011 a pohostí v legendárním klubu Roxy hned několik interpretů, kteří by vás měli naladit na tu správnou festivalovou provozní teplotu.
A pokud Vám v rámci večera něco přistane na klíně, tak vězte, že to bude na 100% jeden z dárků, které pro Vás máme přichystané. Chybět nebude tombola o 100 ks vstupenek na festivaly a v neposlední řadě Nintendo 3 DS Zone, letní fashion show na tělo, V.I.P. festival room, event & lounge illuminating decorations, fresh oxygen bar a navíc dispozičně trochu jinak uspořádané Roxy.

My se těšíme, Vy se těšte dvojnásob, protože tohle je Original mejdan!

Hudba, beatbox, vizualizace, performance, moderátorská show, originální zábava a představení jednotlivých festivalů – to je zásadní idea Original mejdanu, který nese podtitul „oficiální zahájení festivalové sezóny“.

V jednom večeru se tak potkáme s muzikanty, mcs, djs, performery, moderátory, stánkaři, barmany a zástupci festivalů. Ti všichni navíc budou připraveni zodpovědět Vaše případné dotazy.

Moderátoři:
Charlie One jako zástupkyně něžného pohlaví a hlavně dáma s nádherným hlasem, který je nám tak dobře známý nejen z její domovské party Ohm Square. Charlie One jako příležitostná herečka a moderátorka bude v průběhu večera proplouvat mezi svou rodilou angličtinou a naší češtinou, takže se těšme na spoustu zajímavých a určitě i vtipných česko-anglických slovních spojení. Zároveň bude Charlie One i součástí dj setu Im Cyber & MC OneTwo.

Druhý speaker večera – Ondřej „Maks“ Turek má nejen vytříbený smysl pro humor, ale hlavně je to mistr improvizací a tím se stává jistotou, která nenechá prostor pro jediné hluché místo večera.

Performance:
Dvě mladé dvojice a spousta talentu, umu a energie. Zatímco Sleeperz mají nejraději různé triky s kouzelnými hračkami jménem yoyo, tak to naopak Hybrid Crew svůj umělecký talent vyjadřují pouze svými těly uvedenými do stavu electric boogie. Obě dvojice jsou dobře známé z našich talentových soutěží a pokud od nich budete chtít radu „jak na to“, budou k dispozici obeznámit Vás se základními triky obou dovedností.

Stánky a zábava:
Počínaje módou od Julia Fashion, přes stánek Lightman.cz, party párky, iluminační lounge sezení, kyslíkový bar, Redbull bar a konče vyzkoušením si Nintento 3DS. Tak tohle vše by Vám mělo zpříjemnit středeční večer v Roxy.

Hudba:
Kolik se jí v rámci jednoho večera vejde, tolik jí bude. Bude to pestré a pro každého něco dle vlastního gusta. Hlavní podium si v live provedení vezmou na starosti Kapitán Demo, I Like You Hysteric, mistr beatboxu Jaro Cossiga a Oliver Beatman, který se svou bicí sestavou doprovodí set DJ Rockstara.



U DJ pultu se na Vás chystá tradiční festivalová sestava v čele s dvojicí Kay & Tvzex ze Sunshine, dále Im Cyber za doprovodu MC OneTwo z Navigators a Charlie One z Ohm Square.

Chybět nebude ani náš guru Josef Sedloň ve společném setu s Chrisem Sadlerem. Pohoda/jazz náladu v lounge V.I.P. zóně vytvoří Mr.Ultrafino.

Tombola:
Losujeme 100 vstupenek na festivaly a k tomu další parádní věci. Dobře víte, že kdo nehraje, tak nevyhraje!

Jízdní plán
večera je níže a my už se teď těšíme na jeden originální večer a noc s Vámi!
19:30 – 20:30 Intro Music
20:30 – 21:10 I LIKE YOU HYSTERIC
21:15 – 21:30 JARO COSSIGA + MATAIOTECHNIA
21:30 – 22:00 KAPITÁN DEMO
22:00 – 22:10 Sleeperz – YoYo Exhibition
22:10 – 22:40 DJ Rockstar & Oliver Beatman = Feel The Beat
22:40 – 22:50 Hybrid Crew – Electric Boogie
22:50 – 23:00 vyhlášení vítězů 100 ks festivalových vstupenek
23:00 – 00:00 IM Cyber & MC OneTwo & Charlie One
00:00 – 01:30 Kay & Tvzex
01:30 – 03:00 Josef Sedloň & Chris Sadler

Dodal: Dan Walterstein, INdependent Original s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ORIGINAL MEJDAN

Středa 8. 6. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Kapitán Demo, I Like You Hysteric, Jaro Cossiga, Mataiotechnia, Kay & Tvzex, IM Cyber & MC OneTwo, Chris Sadler & Josef Sedloň, DJ Rockstar & Oliver Beatman, Mr. Ultrafino, Sleeperz (yoyo exhibition) Hybrid Crew (electric boogie)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika