Slovenská edice party Michael Burian Special

Slovenská edice party Michael Burian Special

05. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oblíbená party Michael Burian Special bude tentokrát ve znamení hostů ze soudního Slovenska. Oblíbené a populární trio Pico, Stame a Robbie známé u našich východních sousedů hlavně z pořadu radia Evropa 2 Dance Exxtravaganza.
Slečny, dívky a ženy mají vstup do 22:00 úplně ZDARMA, poté 200 Kč. Navíc jsme pro naše něžnější pohlaví nachystali kadeřnickou show s možností si na party nechat vytvořit speciální účes!

V rámci party MBS zahraje trojice hostů ze sousedního Slovenska, jedná se o rezidenty nejposlouchanější taneční radio show na Slovensku Dance Exxtravaganza na Europe 2. Pojďme si v krátkosti představit.

Pico za svou takřka už 20 letou djskou kariéru pobavil tisíce lidí, uspořádal stovky tanečních eventů, a zároveň výrazně pomohl dostat elektronickou hudbu do uší běžných smrtelníků právě tehdy, kdy tomu podmínky přály co nejméně.

Jeho hudební projev je velmi rozmanitý, ale základ vždy tvoří trance. Byl jedním z prvních lidí na Slovensku, kteří trance na Slovesnko dostali a neustále ho prosazovali a propagovali tak, že tam má dnes své stálé pevné místo. Poslední dobou ve svých setech prezentuje i pomalejší sound progressivních odnoží tranceu a houseu. Výsledek jeho práce za mixem je vždy velmi zajímavý, melodický, s jasným názorem a osobitým přístupem k hudbě.

Od roku 2010 Pico se svým týmem připravuje na Slovensku pořad Dance Exxtravaganza na rádiu Europa 2. Picův smysl pro detail a perfekcionalismus z něho dělá jednoho z nejlepších promotérů, kteří na Slovensku působí.

Stame je dj, jehož jméno se dostalo velmi rychle do podvědomí lidí, poslouchajících taneční hudbu na Slovensku. Během své dlouholeté kariéry byl rezidentem všech důležitých klubů v Bratislavě, neustále hraje v rámci prestižních parties, festivalech a rádio show. Během hraní má neustálý 100% kontakt s party people a díky tomu tvoří výbornou neopakovatelnou atmosféru. Perličkou je, že hrál na soukromé party pro Pamelu Anderson. Stame však není jenom djem, ale je zároveň i moderátorem v rádiu Europa 2 v pořadu Dance Exxtravaganza. Momentálně je rezidentem bratislavského klubu Duplex.

Robbie  se během své 10 leté kariéry na jednom podiu potkal s takovými jménami jako jsou Joey Negro, The Shapeshifters, Sidney Samson, K-Klass a další. Při svých vystoupeních se vždy snaží navodit výbornou atmosféru, plně tomu podřizuje aktuální výběr tracků. Svůj hudební styl plně podřizuje aktuálnímu klubovému trendu, takže každá party je hudebně jedinečná.

Momentálně je taktéž rezidentním djem pořadu Dance Exxtravaganza na slovenské Europe 2 a vystupuje na všech zásadních parties, které se na Slovensku konají.

Dodal: Lukáš Ščurek, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BURIAN SPECIAL PRESENTS SLOVAK EDITION

Pátek 10. 6. 2011
Vstup: do 22h zdarma, poté 200,-
Vystupují:
Michael Burian (CZ), Pico (SK), Stame (SK), Robbie (SK), kadeřnická show
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika