Vyzkoušeli jsme klub Angel

Vyzkoušeli jsme klub Angel

02. 02. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Nových klubů nám v Praze vyrostlo jako hub po dešti. Většina z nich má bohužel jen „jepičí“ život, a tak doufám, že klub Angel mezi ně patřit nebude.
V pátek 27. ledna jsem se do tohoto měsíc nově otevřeného klubu vydala právě já, jelikož většina naší crew se vyrazila na Imperium do Brna. Já nepatřím mezi takové výletníky, navíc mě druhý den čekala dvanáctihodinová šichta v práci. Další plus pro mě bylo, ze se v ten den měla odehrát party Eternity v rytmu elektra, což je mému srdci blízký rytmus. Tahouny večera byl náš elektro dj Airto, a francouzský dj Maxime.

Na místo vzdálené jednu tramvajovou zastávku od Anděla (Bertramka) jsem dorazila něco po desáté hodině večerní. V tuto dobu se většina klubů teprve otvírá a zábava je ještě trochu zamrzlá. Ale měla jsem v plánu především prozkoumat prostředí nového klubu a v klidu posedět. Po vylezení do prudce stoupajícího, Žižkov připomínajícího, kopce snadno objevíte nápis Angel. (od tramvajové zastávky se dáte zpět ve směru Nový Smíchov a odbočíte do druhé ulice vlevo).

Zazvoníte na zvonek a během pár vteřin vám otevře místní usměvavý personál, který vás uvede do šatny a zároveň dostanete uvítací drink zdarma. Pak už je na vás, kterým směrem se vydáte. Možností je nesčetně mnoho. Ocitnete se v labyrintu útulných místností. Přímo od šatny natrefíte na hlavní místnost, kde je bar i dj (bar je spojený s mixážním pultem, což může být pro dje pohodlné, ale zároveň „nebezpečné“ ), dále můžete do chill outu, místnosti s osmi počítači, kde je internet zdarma, či do VIP.

Interiér je zde čistý, až přímo luxusní. Rozhodně vás ani nenapadne klepat popel z cigaret na zem :-) U každého stolku na vás čeká malé občerstvení v podobě chipsů a tyčinek (k pivečku ideální). Rozhodně se vám nestane, že byste byli „na suchu“. Za barem se mladý a čilý personál o hosty téměř pere. Za zmínku rozhodně stojí program, který uspokojí každého milovníka taneční hudby.

Od večerů, kdy vám zahrají pouze dámy (především house), po sobotní party s názvem Amost boys only, kdy se bude hrát happy house a top dance charts. Vstup na všechny akce je ZDARMA!! Tudíž není důvod, nezajít na „čumendu“.

Další zajímavostí je nabídka drinků. Překvapilo mě, že samotný panák tvrdého alkoholu stojí víc, než panák + nealko. Jak mi řekl jeden z barmanů, auto zakoupené s plnou výbavou je také levnější, než dokupovat výbavu dodatečně. Takže doporučuji například vodku a džus, rum a colu, whisky a colu atd. a to za pouhých 35 či 40 Kč. Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Zatímco jsem pečlivě zkoumala útroby klubu, vystřídal dje Airta dj Maxime, který znatelně zrychlil a příjemně přitvrdil a na parketu se rozvlnily skupinky prvních tanečníků. Bohužel jsem byla nucena klub Angel opustit v nejlepším (kdy se zábava začala rozjíždět na plné obrátky), jelikož mě druhý den čekaly pracovní povinnosti. A tak to rozhodně nebyla má poslední návštěva tohoto zajímavého místa.

Na oficiální stránky klubu se můžete podívat zde a pak vzhůru na exkurzi.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika