Britský eSQUIRE na This Is My House

Britský eSQUIRE na This Is My House

06. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Esquire je v současnosti považován za jednoho z nejtalentovanějších producentů house music v Británii a proto při volbě dalšího headlinera party This Is My House padla volba právě na něho. V sobotu 18. června vám tento liverpoolský rodák ve Starých lázních Kolín naservíruje svojí jedinečnou produkci, kterou dokazuje, že patří mezi generaci umělců, o kterých budeme v budoucnu slýchávat velice často!
Poptávka po autorské tvorbě tohoto hudebníka za několik posledních let několikanásobně stoupla. Na světoznámých kompilacích Hed Kandi mu vychází několik nahrávek a všímají si ho i jiné prestižní labely, jako Ministry Of Sound, Toolroom Records, nebo Fierce Angels. eSQUIRE je též znamenitý a velice aktivní remixér a od roku 2005, až do současnosti stihl vytvořit více než 120 vlastních nahrávek, remixů a bootlegů. Nebál se ani opravdu zvučných jmen, ze kterých rozhodně za zmínku remixy pro Adele, Seamus Haji, Reflect, Bimbo Jones, Milk & Sugar, Axwell & Ingrosso, Ultra Nate, Robie Rivera a mnoho, mnoho dalších. Po zemích jako Austrálie, Rusko, Rakousko, Španělsko, Polsko, nebo Velká Británie, budeme mít jedinečnou možnost poprvé v CZ eSQUIREa slyšet a hlavně zažít na živo a to pouze ve Starých Lázních v Kolíně!



Celou tuto jedinečnou párty v rytmech té nejlepší funky & house music odstartuje a do té správné nálady vás dostane DJ Raffael De La Rue a těšit se můžete i na jediného THIS IS MY HOUSE rezidenta Don Marquez! Před fotografickou zdí Vás zvěční profesionální fotografka Klára Bartheldi, opět se můžete těšit na THIS IS MY HOUSE dekorace a připravujeme i další doprovodný program!



Sledujte nás na facebboku: http://1url.cz/P69

Dodal: Jan Zelenka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
eSQUIRE (UK), Don Marquez, Raffael De La Rue
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika