Martin Eyerer s Burianem v Duplexu

Martin Eyerer s Burianem v Duplexu

05. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Martin Eyerer je velice dobrým producentem, který pracoval například na remixech pro Simply Red, Snap, Koschen nebo Dee Lite. Mimo to byl pět let zavázán smlouvou u světoznámého britského labelu Ministry of Sound a vy máte možnost ho slyšet v sobotu v Duplexu na párty Bohemian Night.
Martin Eyerer je jiz 18let na cestach po klubech jako dj. Mimo to je i velice dobrym producentem, pracoval napriklad na remixech pro Simply Red, Snap, Koschen nebo Dee Lite. Mimo to byl pet let zavazan smlouvou u svetoznameho britskeho labelu Ministry of Sound. Od roku 2005 se ale rozhodl vydavat i u jinych znacek a tak jeho desky muzete najit v katalogu Great Stuff Records, Ministyr of Sound, Full Force, Vendetta a nebo Underwater.

Tracky Martina Eyerera najdete v kufrech svetove respektovanych djs jako napriklad Dave Seaman, Sasha, Digweed, Seb Fontaine, Nick Warren, Fergie, Fred Numf, BT, Lucien Foort . Martin take kazdou nedeli vysila svuj radiovy porad Session Deluxe na nemeckem radiu Sunshine. Do sve radioshow si zve take hosty jako napriklad: Abe Duque, Silversurfer,Oliver Klein, Andry Nalin, Miss Kittin, Good Groove, Toni Rios, Acid Maria, John Selway oder Timo Maas das Mikro in die Hand.

Martin Eyerer prijal pozvani naseho Michaela Buriana a tak jeho djske umeni muzete osobne ohodnotit 11.unora 2006 v prazskem klubu Duplex.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika