Hledají se desky!

Hledají se desky!

06. 02. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 2.2.2006 si někdo v okolí pražské Le Mirage přivlastnil desky, tašku UDG (flip front large black) a sluchatka technics dje Grega, proto prosí všechny, kdo by přišli s výše uvedenými věcmi do styku o kontaktování na jeho čísle.
ve ctvrtek 2.2.2006 si nekdo v okoli prazske Le Mirage privlastnil moje desky, tasku UDG(flip front large black)a sluchatka technics(DJ-1210). proto prosim vsechny, kdoz by prisli s vyse uvedenymi vecmi do styku, kontaktujte me prosim na mem cisle. odmena je samozrejmosti. bylo tam cca 50 vinylu, z toho desky jako : layo a bushwacka-deep south remixes(end rec.) David morales-needin u(manifesto) olav basoski-waterman tim deluxe feat sam obernik-just wanna do(underwater) carl cox-just kick(intec) choo choo romero-my god is real(subliminal) g.ackson a d.poli-variations(swag) significant other-mongolove rolling stones-saint of me remixes(white) 6400 crew, eddie amador-house music(yoshitoshi) army of one(stupendous) 3brotherstrong(stupendous)
terry francis-funky future(lhb) style of eye-hydrofonic terry a gideon-no ignorance(eye4sound) peace divison-night life10(nrk) peace divison-what is this sound(king unique rmx)(nrk) joey youngman-drop that bomb(nightshift) boc clever-i ll eat you(lhb) Soundbox-boneyard(eye4sound) harold heath(oblong) a hafo dalsich stylove podobnych vinylu.

Sluchatka a tasku vem cert, ale ty desky...

PLEASE HELP
djgreg@tektoys.org , tel.: 721759063


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika