Kne´Deep už i u nás

Kne´Deep už i u nás

07. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Kne´Deep czech managment vzniká za jasným účelem zabezpečit vystoupení, running, finance a další důležité okolnosti ke kvalitnímu a garantovanému vystoupení stále více požadovaných Djs z uznávané Kne´Deep Berlin.
Agentura Kne´Deep czech managment vzniká za jasným účelem zabezpečit vystoupení, running, finance a další důležité okolnosti ke kvalitnímu a garantovanému vystoupení stále více požadovaných Djs z uznávané Kne´Deep Berlin, jako jsou Umek, Rush, Marco Bailey, Marko Nastic, Valentino Kanzyani… Byl tak založen český managment a booking pro Kne´Deep Berlin, jehož záměrem není jen zabezpečit hladký průběh samotného bookingu. Tím, že byla založena sub-agentura, vznikají vynikající možnosti také pro české Dje, kteří jsou naší sub-agenturou zastupování. Chceme jim zajistit kompletní PR servis – veškeré rozhovory i jiné PR materiály a v neposlední řadě dobrou komunikaci ve vztahu pořadatel-booker-dj. Kne´Deep czech vznikla díky výborné spolupráci mezi námi a agenturou Kne´Deep Berlin, jejíž managment nám poskytl výhradní právo k exkluzivnímu zastupovaní všech jejich DJs pro Českou republiku.

Aktivity Kne´Deep czech managment jsou jasně dané a naší hlavní prioritou je: Zajištění kompletního booking servisu z Kne´Deep Berlin směrem do Čech (exkluzivní). Zzajištění kopletního PR servisu a managmentu okolo zabookovaného Dje. Zajištění financí a potřebné výpomoci českým pořadatelům při jejich cash-flow (často při podpisu smlouvy se platí 50% záloha, což někteří promotéři nemůžou zvládnout. My jim nabízíme finanční zajištění po dobu od podpisu smlouvy po vystoupení). Pomocná ruka českým Djům, kteří se chtějí prosadit v zahraničí. (Kne´Deep Berlin a DJ Rush pořádá svůj vlastní letní festival Mystery Wonderland a dále i malé klubové noci v Německu – konkrétně v U60311). Chceme poskytnout námi zastupovaným českým a slovenským Djs možnost vystoupit mezi jmény jako jsou Umek, Rush, Bailey, Kanzyani apod. a tím i ukázat, co v nich je. Bude to jejich startovací bod v zahraničí.

Kne´Deep Czech managment bude pořádat i svoje vlastní, spíše klubové noci ( do 1tis lidí) - Kne´Deep night, kde se postupně předvedou jak zahraniční tak čeští Kne´Deep Djs.


www.knedeep.cz


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika